Svdalsnn Merhaba 10+4 haftalığım ve belimde 2 gundur ağrı başladı. Oturamıyorum yürürken zorlanıyorum eğilip kalkarken kitlenip kalıyorum. Hamilelikte benim gibi bu durumu yaşayan varmı kızlar. Şimdiden teşekkürler öpüyorum hepinizi 😘
Frdhcrt Svdalsnn Ben 6 haftalık olduğum gün aynı bahsettiğiniz gibi oldum hatta acaba belim mi tutuldu diye düşündüm önce ama tutulduğumda ağrı biraz üstlerde oluyodu bu ağrı bildiğin komple belinde ve kırık gibi çok berbat bir ağrı 2 gün sürdü 3. Gün geçti ne olduğunu bizde anlayamadık geçmiş olsun umarım hemen geçer sizinkide çok zor bi ağrı çünkü baya kısıtlanıyor insan 🥹
SheeR Svdalsnn ayy o haftalardayken bıcak saplanır gibi oluyordu nefesim kesilip olduğum şekilde kalıyordum 🥺 şuan 24+1 ara sıra yine oluyor ama ilk haftalar gibi cok değil ayakta cok dolanırsam belimin ağrısından duramıyorum
Tugbakk Svdalsnn Şuan 30 haftalık olduk inan ki artık ağlıycam ağrısından . Eşime masaj yaptırıyorum sanki böyle kütlese rahatlıycam 😀 bide kasık ağrım başladı oturup kalkarken zorlanıyorum 🥺 ama belim çok fena
Ozlem199333333 Bende arada böyle oluyorum canım kalça ağrısı oluyor adım atamıyorum dua edelim birbirimize😊
Svdalsnn Ozlem199333333 gecmiş olsun canım inşallah geçer bel agrısı cok fena hareket edemiyosun resmen. Hayırlısıyla sağlıkla alalım kucağımıza inşallah 🤲
Svdalsnn SheeR yaaa gercekten mi bende öyleyim nefesim kesiliyor demekki oluyormuş ama birazdaha iyi oldum dikkat etmeye calışıyorum. İnşallah geçer canım zor cidden
siyahinciii Haftadayım ikizlerimle Bahadır o bel ağrısı vardı dün ikiz olduklarını öğrendim ve gördüm ve şükrettim ELHAMDULİLLAH
Svdalsnn siyahinciii yaaa sağlıkla kucagına alırsın inşallah canım benim . Maşallah şuan bir şüphelendim eşim tarafıda ikiz cok acaba dedimmm 😂😂😂
SheeR Svdalsnn benim birde bel fıtığım var ondan da biraz ağır geçiyo bel ağrılarım 😏 İnşallah geçer en kısa zamanda sizin de
siyahinciii Svdalsnn inşaallah canım wala bize sürpriz oldu sağlıklı bir şekilde kucağıma almak tek temennim
Svdalsnn SheeR bende aynı şekilde tatlım fıtığım var ama oyle bu kadar şifdetli ağrım olmamıştı ama ayakta cok durmayınca eğilip kalkmayınca daha iyi oluyorum. Gecmiş olsun sağlıkla kucagımıza alırız inşallah tatlım. Gececek bu gunlerde inşallah 😘
SheeR Svdalsnn bebişlerimiz iyi olsun tek biz her zorluğa göğüs gereriz Allahın izniyle 🥰 sağlıcakla kucağımıza alalım hepimiz de
Svdalsnn Tugbakk ahhh sen çoğunu bitirmişsin şafak az kaldı. Biz daha yolun başındayız. Sağlıkla kucağına Almayı nasıp etsin rabbim canım 🤲 Son zamanlarda da cok oluyormuş bakalım neler bekliyor bizi de
Tugbakk Svdalsnn evet çok şükür çoğu gitti azı kaldı 🙏 Rabbim sizlere de bugünleri ( şafakları ) göstersin inşallah 🙏 sağlıklı sıhhatli bir şekilde 🫶
elifff_17 Svdalsnn ilk 3 ay bir de son 3 ay benim için zulüm…….. 36 haftalıgız belim bacağım ayağım cok kotu ağrıyor topallayarak yürüyorum ağırlık artıyor.. benim zor geçti inşallah sizinki kolay geçer. cok ayakta kalmayın uzun sure oturmayın ağır işler kesinlikle yapmayın 🌸