Merhaba arkadaşlar, Şuan 6 hafta 5 günlük hamileyim son regl tarihim 24Ocaktı. Hamile olduğumu öğrendim hemen doktora gittim kese oluşmuştu. Diğer hafta gittiğimde iki tane kese gördü ikiz olduğunu öğrenip şok olduk. Birinin kalp atışı o gün duyuldu. Diğerinde kalp atışı yoktu. Bir hafta sonra tekrar çağırdı gittik. Birinci bebişimiz büyümeye başlamış diğer kesede sadece sıvı görünüyordu ve hala kalp atışı duymadık. Muhtemelen kaybolacak dedi doktor. Birinci bebek gelişmeye başlamış sağlıklıymış. Ancak diğerinde bir gelişme yok. Başka doktora da gittim dün. Nadiren de olsa tam 6hafta 4 gün sınır olabilir geç döllenme olmuş olabilir sonradan duyma şansımız olabilir dedi. Ama ilk gittiğim doktor kaybolacak artık tek bebişimiz var dedi. Dün gittiğim Prof da kaybolma ihtimali daha yüksek dedi. kaybolan ikiz sendromu çok sık yaşanıyormuş sanırım. İlk gittiğim doktor bana düşük için ilaç ve iğne vermişti gittiğim Prof gerek yok Şuan onlara düşük tehliken yok ve Şuan bir etkisi yok o ilaçların dedi. Kullanmayı bıraktım. Açıkçası ilk bebiş sağlıkla büyüdüğü için çok mutluyım. Bu durumu yaşayan var mı? İkizimiz hiç canlanmamış bundan sonra kaybolur mu? Doktorların söylediklerine göre ümidim yok tek gebelik gibi normal devam ediyoruz şuan sadece bekleyeceğiz dediler. İki hafta sonra tekrar kontrolüm var. inşallah hepiniz bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız 🥰