beyzacmvrc Dilekata123 iyi misin canım ne durumdasın geçmiş olsun rabbim yardımcın olsun gittinmi hastaneye😓
Dilekata123 beyzacmvrc Gece direk geldik yatışım yapıldı erken doğum korkusu icin dinlenme ve ilaca başlattı kanama takibini yapacağım tekrar gelirse birdaha yatış verecek
Kahyaasena Dilekata123 27+4 de 1150 gr di şimdi 30+5 im bu ayin 20 sinde randevum var kaç olur bilmem
alparslansmother Benim tam 25 haftada gittigimde 765 gramdi suan 25+6 bir ay sonra kontrol o kadar yemek yapmayi fazla bilmememe ragmEn iyi bakmışsın masallah gayet iyi dedi
alparslansmother alparslansmother 22 de detaylida 300 gramdi 25 e kadar 465 gram almis dusunun bu yemek yapmayi bilmemis halimbyogurt muz ceviz pekmez tahin yiyorum galiba ondan
Dilekata123 alparslansmother Evet tam bebeğin kilo alma yöntemi ama kusunca malesef işe yaramadı bende
Ozoooo Dilekata123 kusmanızla alakası yok canım benim ilk oğlumda 9 ay kustum düşün kilo almam gerekirken zayıfladım ama çocuğum 3155 gr doğdu hamileliği iyi geçenlerle aynı doğdu neredeyse. Yani Çocuğun kaç kilo doğacağı bile belli bence genetik
Dilekata123 Ozoooo İnşallah sağlıklı olsunda artık kilo kaç olursa olsun kanamam oldu dua edin sağlıkla kucağıma alabileyim🤲😔
Dilekata123 61lazkizi61 Gittim iyi dedi bebek için ama erken doğumu önlemek için ilaca başlattı ve sürekli yatmam gerektiğini söyledi
meva_asil_moms Dilekata123 maşallah vaktinde saatinde gelir Allah’ın izniyle. Boy kilo bilgisi verdimi kaç haftalıksın şuan da
61lazkizi61 Dilekata123 çok şükür.minik iyiymiş size de çok.gecmis.olsun yatmak zor ama minik için biraz sabır annesi sağlıcakla.vaktinde gelsin insallah🥰
Dilekata123 meva_asil_moms 25+5 700 750 grm arası 34 cm dedi canım inşallah ilaca başladım o tutacak nereye kadar onu bilmiyorum