arelbaby Genital bölgemin tam üstünde göbeğimin altında çatlaklarım oluşmaya başladı hanımlar şuan kırmızı gebelikten sonra bacaklardaki beyaz çatlak gibi mi oluyor
Leylakacan34 arelbaby evet renkleri beyazliyor ve sönüyor sadece ten rengi oluyorlar belirli zaman sonra, benim 2. Gebeliğim eski çatlaklarım sayesinde yeni çatlak olmadı 😀
Leylaelif arelbaby kantaron yağının da iyileştirme etkisi var. Onu da deneyebilirsin. Cilde faydası çok.
arelbaby minik_koala_ve_annesi peki ben düzenli pilates yapıyorum tabi hamilelikte ara verdim ama sonra vakit buldukça yapacağım azalır mı acaba ya 😒
minik_koala_ve_annesi arelbaby valla hic bir fikrim yok kuzum hamileyken hic catlagim yoktu sadece bekarken gelismeden sebep bacaklarimda oldu beyazladi dogumda bir anda kirmizi kirmizi cikti suan da 5 ay oldu halâ kirmizi sekilde beyazlamasida gec zaman aliyor 😬
arelbaby Linasel lazerle yaktıracağız artık napalım deneyeceğiz bi, çok takıntılı olmak iyi değil gerçekten😒
Linasel arelbaby bende güzellik merkezine gitmeyi düşünüyorum ama bi kaç kişi işe yaramıyor dedi umarım öyle olmaz ve işe yarar
arelbaby Linasel dilan polat dipomed yapıyor canım bi dene ama istersen fotoğraflarda sonuç alınıyor gibi duruyor
Leylaelif Lierac serum var. Oluşan çatlaklar için hızlı çözüm. Arkadaşım çok memnun kalmış inanılmaz ama iyileştirdi filan dedi. Sarı minik bir şişesi vardı. Deneyebilirsiniz
arelbaby Leylaelif evet gördüm onu benimde arkadaşımda etkisi olmadığı için denemedim. Aslında denemekte fayda var sanırım alıp daha fazla yayılmasın diye bi deneyebilirim🙏