Neslihankrhmt Son adet 1 Şubat kızlar salı günü gideceğim doktora ultrasonda ne zaman görebilirim acaba
myangelson Neslihankrhmt tahminime göre 5-6 haftalık hamilesin kese gözükme ihtimali var geç döllenme değilse bebek için emin değilim yani geç döllenmeyse bebek de gozukmeyebilir tabi
Hzzz Benimde sat 2 şubat canım dün keseyi gördük inşallah sende görursun kisa zamanda beta hcg degerinle alakali bir durum hayırlı olsun
nidosh Neslihankrhmt kese gözükür bu aşamada ama kalp atışları duyulmayabilir. Kalp atışları 6-7 gibi duyuluyor çoğunlukla tabi bazen 5in sonunda da gözüküyor
Kkubrraaa Neslihankrhmt benimde son adetim 27 Ocak doktorumla görüştüm 13 gün önce beta vermiştim 350 çıkmıştı gitmedim daha mart sonnnda gideyim diyorum ilk oğlumda 5100 öğrenmiştim hamileliğimi bu 350 olunca erken gitmeyeyim dedim doktorum da öyle gel dedi
Kkubrraaa Neslihankrhmt anladım ben 27 şubatta verdim 13 gün geçti üstünden kaç olmuştur bilmiyorum ama biraz geç gitmekte kendim için fayda gördüm çünkü çok erken farkettim bu sefer