CmreKsidar Bugün stresli birgün geçiriyorum vajinada baskı var aşırı ve yürümede zorlanıyorum doğum belirtisi olabilir mi doktorumu aramalı mıyım ? Bu arada 36. Haftadayım.
mucizebebegimmm CmreKsidar doğum belirtisi mi bilemedim ama bence doktorunuzu arayıp söylemelisiniz yine de içiniz rahat eder 🍀
Kumsal10 CmreKsidar bende de aynı durum mevcut 37 haftaligim bende normal artk bu tür ağrıların yaşanması doğum yaklaşıyor ondan🙂🙃
CmreKsidar mucizebebegimmm gereksiz şeyler için rahatsız etmeme takıntım var yaşayan varsa ve normalse adamı meşgul etmek istemiyorum niyeyse ama teşekkür ederim bi ararım biraz daha geçmezse 🌸
CmreKsidar Kumsal10 yatarken falan bi baskı yok dönerken çatı ağrısı var ama ayaktayken ve yürürken aşırı baskı var
CmreKsidar 2022bebeki en son geçen cumartesi gittim baş aşağı pozisyonda ama kanala girmiş falan demedi doktorum salı günü tekrar randevum var
Kumsal10 CmreKsidar tam işte baş aşağıda olduğu için benim de şuan başı aşağıda bende çok zorlanıyorum gece uyuyamiyorum sabaha kadar ağrılardan mide yanmalarim çoğaldı şuan gözlerimden uyku akıyor ama midem yandığı için uzanıp uyayamiyorum ALLAH yardımcımız olsun 😒
2022bebeki CmreKsidar kanala girmiş ya da girmeye çalışıyor olabilir o zaman. Ben tam olarak bu haldeyken kanaldaydi son haftalarıniz artık tüm pelvik kaslari çalışıyor ☺️
Ledeyna21 CmreKsidar bebeğin artık pozisyonu gereği vajinaya baskı yapma zamanı ve ayakta çok kalırsanızda daha fazla ağrıyor
CmreKsidar Ledeyna21 ilk hamilelik olunca endişeleniyorum. Biraz alışveriş yapıp kahve içeyim dedim yürüyemediğim icin döndüm geldim teşekkür ederim 🌸
CmreKsidar Kumsal10 gece bende uyuyamıyorum ama bugün biraz stresli bir gün geçirdim ve iyice baskı yapmaya başladı baskı yapıyordu da yürümek bu kadar zorlaşmamıştı. Amin inşallah 🌸
CmreKsidar 2022bebeki kanala girince doğum hemen başlıyor mu peki yoksa zamanı var mı😂 kendimi cahil gibi hissediyorum ama hiç bir bilgim yokmuş 😂