Ruzgar_1405 öncelikle şunu beliteyim hanımefendi. Seher hanıma çiğdem hanıma ve hafize hanimada muayneye gittim farklı zamanlarda. Üçünde de pek tatmin olamadım. Bu arada kesinlikle seher hanıma gitmenizi tavsiye etmiyorum. Bende yorumladı okuyup gittim memnunda kalmıştım . Ama sonradan beni çok yanılttı . Çok soğuktu suratsizdi. Beni yanlış yönlendirdi kanamam vardı düşük tehlikem olduğu halde bana ilaç vermedi çok üzüldüm işin gerçeğini öğrenince bir daha asla ona gitmedim. Hafize hanımda bilgi vermiyor . Normal düz doktor olmak için uğraşıyor sadece:) yani sebi rahatlatıp ekstra bilgi vermiyor ancak sorarsan. Ve en son 3 muaynemde 4 5 arkadaşımın tavsiyesi ile cemal gülsevene gittim çok memnun kaldım çok sıcak motive edici aklina gelebilecek herşeyi sana anlatıyor ne yiyip içeceğini ne giyeceğini bileee aklina gelen herşeyi söylüyor kapıya kadar bile uğurluyor böyle mütevazı bir doktor görmedim ben memnun kaldım. Ister 5 dk muayne de kal ister 25 dk ilgi alaka çok iyiydi haberiniz olsun