selinsmother Asel1211 ben kalp atışını duyduğum gün otobüsle ablamın yanına gittim 1 hafta gezdim ☺️ ama doktorum sıkıntı yok demişti
Mysmrt Asel1211 5 haftalıkken öğrendim ertesi gün tatile çıktım iki ay kamp yaptım denize girdim gezdim tozdum hiçbir şey olmadı valla doğurdum
Patito__ Asel1211 kalp goruldukten sonra biraz daha gezip tozulabilir yorulmadan ozmn dr cunku risk varsa uyarir yoksa zten insanlar çalışıyor normal hayat…
Hllak Bende 7-8 haftalıkken tatile gittim doktorum gidebilirsin demişti denize girdim gezdim çok şükür şimdi 29 haftalığız 🫠
ilgihazaal ilgihazaal hayiri kısıtlamadim anlaminda soyledim ama dikkatli olmak gerekiyor. Dikkat etmeyenlerde sorun olmayabiliyor ama her bunye ayni degil o yuzden tedbirli olmakta fayda var :)
AsyaCngz55 Asel1211 ben haftanın 4 günü dershaneye yürüyorum yarım gün ders dinliyorum neredeyse. Eve gelip dinlenip soru çözüyorum. Basit hareketlerin faydası olur zararı olmaz. Bir yere uzanmak kendinizi zorlamak ağır kaldırmak sakıncalı şeyler yoksa yata yata dokuz ay geçmez. Tabi riskli gebeliklerde durum farklı.
Ledeyna21 Asel1211 hamile olduğumu bilmiyordum tabi arabayla geze geze Diyarbakır Sakarya Ankara Bolu İstanbul’a tatile gittim yüzdüm hopladım zıpladım top oynadım 6 aylık kızım kucağımda gebeliğinizde risk yoksa bi sorun olmaz
boymomyz Asel1211 Gezmek mi kusmaktan gözümün önünü göremedim 3 ay içinde sadece hastaneye gittim 😂 Şükür 5. Ayımdayım kusma gibi derdim kalmadı ☺️ 3,5 aylıkken depremden dolayı 720 km yola gittim otobüsle .
incitanesi__ Hem çalışıyorum hem geziyorum , hatta 2 saattir ayaktayım temizlik yapıyorum hiç oturmadığımı farkettim şimdi oturdum 😂 23+5 teyim çok şükür hiç sıkıntı yaşamadım Tam tersi doktorum hareketsiz olman seni sıkıntıya sokar dedi
Zeynepozcan Asel1211 gebe olduğumu bilmeden kamp yaptım arabayla dağ bayır çıktık yılbaşı günü yine gebe olduğumu bilmeden alk*l aldım çok şükür daha o zaman 4. Haftası falandı bir şey olmadı ama başkalarında olmayacağı anlamına gelmiyor tabi şuan 13+4üz
1996snl Asel1211 ben çok gezdim birsey olmadı çok şükür ilk 2ay çalıştım haberim yokkende ağır bile kaldırdım öğrendikten sonra dkkt ettim işten çıktım 3aya kadar da 1tane boyunca hiç durmadım gezdim sonrasında 4.aya girene kadr şehir dışına çıktım orda gezdim birsey olmaz eğer riskli gebeliğin yoksa
Meribiri1 Asel1211 5 haftalıkken denize gitmiştik doktorum havuza girme yeter demişti sonrasında da hep gezdik 32 haftadayım şükür hiç sorun olmadı