cansualtikulac Kızlar regle 5 gün kala beta 36.9 çıktı doktor sorunun olmadığı söyledi ama içim kuşku doldu 😔
Tubatgn cansualtikulac 2 günde bir artış takip et canım erken öğrenmişsin bende 2 gün kala öğrenmiştim değer iyi merak etme 🙃
eylulmihrasmom cansualtikulac benim 10du gayet güzel ilerledi endişe etmeyin hayırlı olsun:) 2 günde bir artışı takip edin
Ozge818 cansualtikulac bende 29,11 ıle ogrenmıstım ıkı gunde bır ıkı katına katlıyorsa korkmayın suan 11 haftayı bıtırıyoruz 😊
AsyaCngz55 cansualtikulac kuşku duyman için hiçbir sebep yok 2 günde 2 kat artması gerekiyor beta değerinin bu artışını takip et. Düzenli artıyorsa sorun yok demektir.
Minik1Civciv Sahnedekimadam valla kuzum son adete göre bakınca öyle görünüyor 😂 7 gün kala öğrendim ben hamile olduğumu
Sahnedekimadam Minik1Civciv Benimde öyleydi aslında 4 haftalık hesaplamıştık ultrasonda 5 haftalık çıkmıştı , bir çok kişinin de öyle oluyor ilk güne göre hesaplanınca ondan dedim 😊
Betulakarr cansualtikulac 4 gun kala bende öğrenmiştim 34 çıkmıştı kusum simdi 28 haftalık hamileyim ❤️ sağlıkla kucağına al inşallah
Minik1Civciv Sahnedekimadam benim tam uyumlu çıktı kuzu bekledim tam 5+2 de gittim kese içim ultrasonda bile 5+2 çıktı 😂