Ozzlemmm Mayısın 1 ve 2.haftalari gibi doğumum hastane cantasina neler koymaliyim tecrubeli anneler yardim
Aynenkanka Ozzlemmm bizim de 3 mayıs doğum tarihimiz inşallah 🙏 ben bebek için hemşireye verilecek 1 keten takım koydum, yanımıza 4 tane pamuklu takım aldım, 6 tane zıbın kıyafet olarak bunları koydum lazım ederse evden gelip alır birileri
Ferahkabay Mrblar bende mayıs annesi olacağım 30 haftalık oldum dün bebeğin elbiselerini yıkadım 3 takım koydum ben bataniye ince örtü 4 zıbın ağız mendili falan ama az geldi sanki bana galiba tulum falanda koyabilirim emzik biberon koymadım
Crescent96 Bende daha yıkamadim ama çantaya koyacaklarım kafamda hazır.. 2 hastane çıkışı, 2 tulum, 3 çıtçıtlı ama yandanda çıtçıtlı olandan göbek bağından dolayı. 3 patikli alt ,bez, emzik,biberon, ağız mendili, pazen ve müslim battaniye
Ozzlemmm Bende nohut battaniye penye battaniye birde muslin ortu taki yastigi 2 tane hastane cikisi agiz mendili bez islak mendili cop poseti kendim icin 2 pijama takimi terlik 2 3 atlet ic camasiri depend koymayi dusunuyorum
Ecemsuakpolat_ Ferahkabay ben de başlayayım o zaman 31 oluyoruz odası vs herşey hazır evim de temizlendi bir eşyaları yıkanıp ütülenip kaldırılıcak bir de hastane çantası hazırlanıcak
Ferahkabay Ecemsuakpolat_ ben kendi çantamı hazırlamadım daha onuda bi keç eksiğim var onları da tamamlayıp kaldıracağım
Mervegvn123 31+3 ben daha yeni çamasırlarını yıkadım ütüledim dizdim herkes cantasını bile hazırlamış gecmı kaldım acaba kafamda deli sorular
Umay-17 Mervegvn123 aynen bende o düşünceye girdim benim daha oda gelmedi hazır değil hiç bişeyi 🤔bekliyoruz bakalım 😂
Aynenkanka Alpinannesi__ ayy hayırlı olsun sizin de, benim doktorum hala doğum şekli hakkında konuşmuyor 😁 2 mayısa kadar kontrol randevusu verdi kdjdj
Alpinannesi__ Aynenkanka bizde henüz konuşmadık ama sezeryan olur muhtemelen hep iri bebek diyor çünkü gittiğimde bende normal doğumdan korkuyorum sanki 🙈😂
Aynenkanka Alpinannesi__ doğum şekli çok da önemli değil bence ya, son dakika bile değişebiliyor gerçekten bebek seçiyor geleceği yolu 🥰