Betulaa Kızlar 36. Haftamdayım birden bire kustum hamileliğimde ilk kez, doktora gidilmesi gerekir mi biliyor musunuz ? Erken doğum belirtisi olabilir mi ?
CmreKsidar Betulaa bu postu bende açmıştım cünkü tekrar mide bulantılarım ve kusmalarım başlamıştı bir çok anne doğuma yakın yaşıyormuş normalmiş
Cekilmezbirkiz Doğum belirtisi olduğunu biliyorum ama geçtiyse panik yapmaya gerek yok doktorunuz ile görüşmelisiniz?
Betulaa Cekilmezbirkiz sadece bir kere oldu şimdi midem bulanıyor ama tekrar kusmayınca gitmek gerekiyor mu bilmiyorum
Cekilmezbirkiz Betulaa yani illa ki bir anormallik hissedersiniz karnın altında veya bacaklarda bir uyuşma gibi ? Bilemedim gerçekten doktorunuzla bi görüşün belki de hiç böyle bir durum yok
Betulaa Cekilmezbirkiz yok sadece kendimi yorgun hissediyorum bir de bel ağrım var ama başka bir şeyim yok , bebeğin hareketi de devam ediyor
CmreKsidar Betulaa yok hayır yakın derken bebek büyüdüğü icin mideye baskı yapıyormuş o yüzden bulantılar oluyormus benimde 34. Haftadan beri ara ara bulanıyor suan 36. Yım öyle midem bulandı doğurdum diyen olmamıştı normal demişlerdi 🌸☺️