Merhaba kızlar, tüp bebekle tedavisiyle hamileyim. 11.haftam. 9.haftaya kadar aspirin kullanmıştım tedbir amaçlı, sonra kan pıhtılaşması ile ilgili test sonuçlarım çıkınca doktor heparine başlattı. Fakat onu kullandığımdan beri kulllandığım fitil koyu renk gelmeye başladı böyle küçük kahverengi noktalar şeklinde, işte en son 2 gün önce de kanamam başladı aniden, yoğundu,acile gittik. Çok şükür bebek hareketleri gayet iyi ve kalbi güzel atıyordu. Doktor kese dışında hematom kanama alanı oluşmuş dedi. Ama neden kaynaklı olduğunu bilemediler, kan testi yaptırdığın yere git tekrar kontrol etsin dediler, onlara kan sulandırıcıdan olduğu pek mantıklı gelmedi. Fakat tüp bebek doktorumun dediği sende kan pıhtılaşması yoktu bizdeki testlerde bi gün kullan bi gün kullanma dedi iğneyi, sonra da kontrol etsinler tekrar dedi. Açıkcası tüp bebek doktorumun dediğine daha çok güveniyorum, çünkü en baştan eğer kanaman olursa aspirini bırak demişti.3 gündür kullanmıyorum heparini kanamam yok sadece leke var, yarın gideceğim labaratuvara sormaya. Peki içinizde benim durumu yaşayan var mı? Varsa ne yaptınız önlem olarak?