Simay1905 Kac mg seker yuklendi ve Degerleriniz neydi arkadaslar ?? Diyetle geciyormu Ben diyetisyene gittim ama uygulamasi cok zor gorunuyor ve bu arada seker olcum cihazi nasil kullaniliyor
secilertu Simay1905 açlık 88 çıktı 50 g şekerden sonra 145 çıktı.. doktorum tam sınır çıkmış şeker sonrası dedi diyet için yönlendirmedi ama şekerli şeylerden uzak dur dedi
masisi Simay1905 özel bir liste verilmedi doktorum un şeker tatlı vs şeyleri yasakladı bende dikkat ediyorum ilk hafta zorlandım ama şimdi hiç zorlanmıyorum. Doktor en fazla 1 kg al gel demişti ben 1 kg vermişim ☺️ Yürüyemiyorum pek fazla
Simay1905 masisi neden yuruyemiyorsun ? Anladim cnm galiba benim doktor abartti seker olcum cihazina kadar olcum istiyor benden
masisi Simay1905 bacaklarımda damar yetmezliği var üstüne gebelik , işe gidip geliyorum pek fırsatımda halimde olmuyo kramplardan o yüzden yürüyemiyorum. Ölçüm felan istemedi sadece yasakladığı şeyler var işte
Eminea Kizlar bu konuya cok dikkat edin ben pek sallamadim yedim ictim simdi bir haftadir hastahanede yatiyorum yuksek tansiyon ve sekerden günüm doldu ama bunlari kontrol altina almadan doguma almiyolar simdi duzeldi yarin insallah bisey diyecekler
Simay1905 Eminea canim nasil diktat etmedin cok mu sekerli yiyordun ya da hic seker olcum yaptirmadin mi? Cok gecmis olsun buarada saglikla kucagina al bebegini ins
Eminea Simay1905 hayir tam tersi tatlidan tiksindim hamileligimde ama yemeklero yiyodum hamur isini falan bide en cok yaptığım sey hazir içecekler icmeden duramiyodum 😭 sonuc bu