Busbuscee Seydaamuratt bence siz gidip bi sorun cidden sağlık ocaklarında gebelik takibi yapılıyormuş benm takibim yapılmadı her sağlık ocağında farklı bir sistem mi var yoksa neden yapılmadığını öğrenebilir miyim diye sorun isterseniz ben olsam kesin gidip sormuştum 😂 bizimkiler çok ilgili Allah razı olsun valla çok güzel ilgileniyorlar gerek orada gerekse telden iletişim kurarak🙏
Busbuscee Seydaamuratt sizden özür dileyerek söylüyorum ama lafım onlara bu arada çok saçma bişey yapmışlar bir devlet kurumı whatsap dan sonuçları isteyip sisteme kaydediyor bunu nasl yapabiliyorlar şaşkınım
Seydaamuratt Busbuscee valla yaptılar önce Bi bu hafta Medipolü atlatıyım da gidiyim sağlık ocağına da 😅
Brcvrmz Neshmc bilgilendirme için teşekkür ederim bende sümeyye betül gül hanıma randevu aldım. Yarın kontrolum var kendisine.
Neshmc Brcvrmz inşallah güzel haberlerle memnun bir şekilde çıkarsınız muayenenizden sağlıkla gelsin yavrularımız🌹
Neshmc Brcvrmz bu arada başka bir postta okudum Sümeyye hanımın muayenesinden çok memnun kalmış bir hanımefendi çok mutlu çıkmış muayeneden darısı bizlere inşallah ☺️
Brcvrmz Neshmc evet bende muayne oldum tatlı ilgili ve bol bol bilgilendirdi sağolsun. Sıkılmadan cevap verdi. Güleryüzlü
Brcvrmz tavuklupilav bugün muaynemi oldum. Bence çok tatlı pozitif ilgili bir dr. Tek tek ultrasonda herşeyi gösterdi sormadan bilgilendirdi. Akşam doğuma gelip gelemeyeceğini sordum ama doğuma yakın bilgilendireceklerini söyledi. 36. Haftadayım şuan bu arada.
Brcvrmz ipekmom_ ipekmom_ esenler medipole sümeyye betül gül hanıma mıayne oldum yeni gelmiş memnunda kaldım şimdilik. emine zeynep hanımda memorial hastanesine geçmiş sgk lıya muayne ücreti 1600 tl imiş
Neshmc Herkese merhaba ben bugun Sümeyye hanıma muayeneye gittim gayet ilgili ve alakadardı bilgilendirmeside çok güzeldi ben memnun ayrıldım muayeneden fikirlerimi sizlerle paylaşmak istedim rabbim sağ salim kavuştursun yavrularımıza inşallah 🌹
Mervecimmmm Neshmc Sümeyye hanımın peki ücretleri ne kadarmış doğum yaptıranlan memnun mu acaba benim çok az kaldı da
Mervecimmmm Hilalblc Erol beyin ücretini biliyor musunuz muayenesi 1300 sanırım doğum ücretleri nedir acaba