Papatyaa_01 Tubazeynepalin ben 36ya yeni girdim 35de başladım hurmaya canım ne kadar isterse bazen 2 bazen 3 4 yiyorum günde :) ahududu yaprağı çayı duymuştum netten onu sipariş ettim haftayada ona başlayacağım 37de. Doğumu kolaylaştırıyormuş ama kesin net değil işe yarayanda olmuş yaramayanda. Ben yinede doğum için alternatifleri deneyeceğim 😂 haftaya hareketlere başlayacağım artık
hayalperest2310 Tubazeynepalin 34 te başladım canım ben 38 haftalık oldum tık yok zaten doktorum etkisi ancak olur demişti baya baya yiyeceksin ki olur sende doktoruna danışıp bir iki den başlayabilirsin
Hulyakkus ayselkilic ben yedim 😂 günde 3 tane yada 5 tane tekli yemek sünnet diye 35 olduk tekrar başlayacağım yemeye😉
Patito__ Kuranda da yeri var hz meryem dogurdugunda hurma agacinin altinda dogum yapmis ve Rabbimiz ona hurma yemesini buyurmus. oyle birseyler duymuştum .tam cevirisi bu olmasada. Oyle bir durum var Kur’an da
Yazelerva 35 de başladım 3 veya 5 adet yiyorum aynı zamanda 2 kupa ahududu yaprağı kaynayıp içiyorum. Egzersizler çömelme vs de ekleyerek devam ediyorum. 38 de ada çayına başlıycam hurma sayısı da artmış olacak
Tubazeynepalin Sedefuldg doktora danışmak en iyisi herkesin ki hamilelik durumumuza göre söylüyor bana ye dedi şimdiden