beyzacmvrc Zeynep_Krhsn maşallah çok az kalmış bizimde 26+1 kizimla 🐣♥️ son 97 🥲 ikili sayılara yeni düştük ama çok çabuk geçecek sanki 🥲 sizde durumlar nasıl heyecan korku varmı hazirliklar falan ne durumda ☺️
Hande20 Zeynep_Krhsn 33+2 son 47 ama ikinci sezaryen olacağı için son 33 😊 Çok az kaldı heyecan, korku, merak karışık duygular içindeyim 😀
Zeynep_Krhsn beyzacmvrc hazirliklarim bitti diyebilirim sadece eşarp emzirme sütyeni kaldı 💙 eşarpta fotoğraf çekimi olacağı için pijamaya uygun alayım dedim çokta mühim değil ama heves işte 🥹
Zeynep_Krhsn beyzacmvrc bana zaman geçmiyor gibi geliyor bide idrara sık çıkmaya başladım her dakika ay suyum mu geldi ay ağrı mı girdi kendimi kuruyorum 😅😅
beyzacmvrc Zeynep_Krhsn ay o bende bilr var ya çok sık geliyo bazen hapsirirken oksururken falan azcik giidyo yani bazen hicbisey yokken oluyo ödüm patlıyo suyummu geliyo diye Ama oluyomus bebek mesaneye baskı yaptıkça
Hilalyrdkll Pnr60 Zeynep_Krhsn son 88 Endişeli ve heycanlıyım eksikleri yavaş yavaş alıyorum evde eşyalarını düzenlemek için bekliyorum henüz erken gibi geliyor ☺️
Pnr60 Hilalyrdkll Vakit buldukca yapmamı tavsiye ederim haftan ilerledikce hem ağırlaşıyorsun hemde halsizlikten zor geliyor bence erken değil tam zamanı 🥰