Eylulun_annesiii Genel mi yoksa spinal mi olucaksınız? Heyecan var mı? Her şey tamam mı? Neler yapıyorsunuz kızlar? ☺️🥰
Faness Eylulun_annesiii ayyy 23 de 38+0 olacak çünkü sancılarım oluyor ayakta durduğum zaman o tarihe verdi doktor. Kuvöze girme olayı olur mu acaba 🥴 Ve spinal olacağımmm ilk gebeliğim
Karaca06 Bir sorunumuz çıkmazsa bizimde tarihimiz bu😍 hazırlıklar tamam,duygular dersen karmakarışık 🙈 spinal olacağım genel sıkıntılı duyduğum kadarıyla zaten 2.sezeryanım olacak ilkide spinaldi sizde durumlar nasıl ?
Eylulun_annesiii Karaca06 genelde sıkıntı derken bebeğe narkoz geçmesin diye hemen alınması gerekiyor. Ben spinal ya da epidural olamam dişçi koltuğunda bile bayılan bir insanım malesef 🙈 ayağa kalkarken ağrınız çok oldu mu peki? Sağlıkla kucağınıza kucağımıza alalım inşallah 🥰
Karaca06 Eylulun_annesiii Eylulun_annesiii bilmiyorum bence spinal daha rahat hem sakinleştirici veriyorlar genel olunca ağrıyla uyanıyorsun. İlk ayağa kalkınca acıyor elbette ama hemen yürümüştüm hiçte yatmadım diyebilirim devlet hastanesinin sıkıntılarına rağmen bu sefer özeldeyim inşallah dahada rahat geçer diye umut ediyorum 🤲🏻 Allah hepimize kolaylıklar nasip etsin 🤲🏻