Selam güzel ve yorgun annisler😍 Bende paylaşmak istedim sizlerle.. Ilk doğumum normaldi 14 yil once.:) Ikinciyide normal düşünüyordum fakat kısmet. 38+0 da kontrolüm vardı 2.5 cm açılma var dedi doktorum fakat bebisin kordonu birkez boynuna dolanmis kanala inemez 3 haftada beklesek nafile dedi. Düşün dedi Ben çok kararsiz kaldim başta ama bebegin sağlığı için ne gerekiyorsa onu yapalım dedim, madem beklesekte sonuç degismeyecek. Aniden aynı saat için de spinalle sezeryane alındım bu arada spinal anestesi yapilirken hiç hissetmedim on dk sonra bebisin ağlama sesi:) bu kadarmiydi dedim doktoruma..dikisler bi yarım saat sürdü O esnada bebisimi verdiler Dünyanın en güzel seyii çok tatlis bi erkek 😊😇 6 saat kadar belaltimi hissetmedim, sonta takiliydi ağrı kesici serumlar vs. Bebisim yanimdaydi emzirdim altini degistim..6 saatin sonunda hemsire esliginde yurudum Cokta zorlanmadim açıkçası..simdilik aklima gelenler bunlar..sorulariniz olursa seve seve cvp veririm. Bu arada sezeryana karsiydim epuduralli normal dogum istiodum ama iyiki bu sekilde olmuş Çok şükür.