Selinaksu91 Arkadaşlar hiçbir problem yoksa hormonlar , yumurtlama vs . Ve tabi eşimde de , Aşılama da ikiz tutma ihtimali oluyor mu yaptırıp tutan oldu mu hiç , yani yüksek mi normale göre
Gamzegll Selinaksu91 ikiz kalabilmen için iki olgun yumurtaya ihtiyacın var kuzum yada bir kendi arasında bölünüp döllenecek benim iki yumurtam vardı ikiside döllendi ve ikizlerim oldu doğal yolla tabii aşılamada da yüzde 20 ihtimal her şey yolundaysa tabii Allahım tez vakitte nasip etsin
Jaleisik Kuzum eşim ve bende hiç bir sorun olmamasına rağmen 2.asilama tuttu şükürler olsun kisuan 5+3 olduk 😍 asilamada üst üste yaptrrsan başarı oranı yüksek sadce ara verirsen zor
Berinn Jaleisik çok bekledinizmi doğal yoldan bizdede hiç sorun yok 7 aydır olmadı artık aşılama düşünüyoruz
Jaleisik Canim ben 1 buçuk senelik evliyim 6 7 ay ko unmasiz ilişkide olmadı sonra doktora gttik rahim filmiyle başladık tedaviye hiç hir sorun yoktu korunmasız ilişkinin 1 senesinde oldu bebiş 🙏
Berinn Jaleisik 2022 ağustosta karar verdik eşimde hızda küçük bi düşüklük vardı 3 ay proxeed kullandı kasım ayı gibi tahlil verdi bütün değerler yükselmiş hamilelik için herşeyi sağlıodu bende hsg herşey temiz ama olmadı aşılama yapıcaz heralde sebepsiz dediler napıcaz bilmiom 7 aydır deniyoruz
Jaleisik Benim doktorum hiç ara ver demedi direk arka arkaya deneyelim dedi mesela benim ilk 2 tanesinde 1 tane yumurtam vardı bu sefer 3 tane olgun yumurtam vardı şükür oldu 🙏