ilgihazaal naz_mc 9. Haftadan sonra rahatlama oluyor ondan olabilir bnm de enerjim falan normale dönmüştü
hayalcim naz_mc benimde 12.haftadan sonra birden bire kesildi bu hafta dr kontrolüm var ip ile cekiyorum.henüz hareketlerini de hissetmediğim icin varlığını hissedemiyorum Kasık agrısı bel ağrısı mide bulantısı oluyordu ama bebiş kendini hatırlatıyordu sanki şimdi tedirginim valla inşallah sağlıklıdır
birgaripana_ naz_mc Allah büyük canım. Negatif düşünme. Hem bebek sağlıklı olsun hemm bu çile bitsin canım aaa imkansız değilya 🥰😁
birgaripana_ hayalcim canım içiniz rahat olsun sağlıklı olmasa vucut onu rahimde bırakırmı hemen atmaya çalişir Allah korusun. Ne güzel işte keyfini cıkar :))
naz_mc hayalcim Bende bu durumdayim 3 gun sonra kontrolum var dusunmemeye calisiyorum kendimi oyaliyorum ama takili kaldim resmen, ama bunu yapmamamiz gerektiginin de bilincindeyim , ama olmuyor bunu aliskanlik haline getirirsek eyvah .
DamlaNY hayalcim bende 12+1 oldum dunden beri belirtilerim yok bebegin hep varligini hissediyordum sertlik agri karnim acikiyordu memelerimde agri oluyordu dunden beri hepsi gitti ve asiri telaslandim korkuyorum yarin ikili testim var bebeginden haber varmi suanki durum nasil sende
Bsra2888 naz_mc canım nasıl belirtiler birden kesiliyor bende 10 haftaligim belirtiler devam ediyor daha
naz_mc Bsra2888 Bnde oyle olmasini dilerdim cnku hafiflemek bir anda iyi hissettirmiyor , ama bunyeden bunyeye de fark ediyor tabiki
Hicranbeyazkan Ben 12. Haftadayım keşke benimde bulantılarım filan kesilse enerjim yerine gelse valla gebeliğimin keyfini çıkaramıyorum asla
naz_mc Hicranbeyazkan Kimse halinden memnun degil kesilen korkuyo kesilmeyen keske kesilse diyo ah biz anneler 🙃
hayalcim DamlaNY gecen hafta kontrole gttim 15 haftalıktık doktorum bu belirtilerinin gitmesinin normal oldugunu olması gerekenin bu oldugunu keyfini çıkarmamı söyledi bebişte gayet iyiymiş seninde bebegin iyidir eminin bu durum çok normalmiş
DamlaNY hayalcim bende hastanedeyim bekliyorum umarim guzel haberler alirim 3 gundur uyku uyumadim korkudan rabbim hayirli haber almami nasip etsin bebeginin saglikli olmasina cok sevindim insallah saglikla kucagina alirsin