Tubanurbuseberk Kız annelerine sorum olucaktı, acaba aralarında yapan varmı bilmıyorum ama büyümce kıl cıkmasın diye karınca yumurta yağı sürdünüzmü işe yarıyormu bana önerdilerde aklıma takıldı acaba zararı olurmu tedırgınım deneyen varmı?
Gizzgzz Tubanurbuseberk kız yapma öyle şeyler ilk defa duydum bişey olur falan bırak çıkacak her türlü zaten lazere gönderirsin :)
Deletedmom_110 Tubanurbuseberk Aşkım yapma saçma sapan şeylere inanma lazer diye bişey var 18 olduğunda gider çözümü var yani
ilaydaaltann_ Tubanurbuseberk Yani duymadim hiç ama varsa bile öyle bisey yapmazdım. Doğanın kanunu diye adlandiriim. Her kızın başında olan seyer Allah korusun sağlığıyla ilgili bi problem falan çıkar. Her cilde her şey gitmiyor.
Gamzecimm Tubanurbuseberk ben duydum gerçekten küçükken yapılanlarda hiçbir şey çıkmayanlar oluyor hatta krem ve serumlai yapıldı bu yumurtaların diye biliyorum ama hem toplanması hem bi nevi öldürülmesi yönünden günah olabileceğini düşünüyorum
Mercan1994 Tubanurbuseberk benim annem ben bebekken tarlada karınca yuvasında yumurta bulmuş o da böyle bişey duymuş ve yapmış bende ergenliği geçmeme rağmen çıkmamıştı ama tabi ben dururmuyum yaşıtlarımın kılları çıkıyor Benim niye çıkmıyor diye jilet vurdum sonra kıllar çıkmaya başladı ama ben jilet vurmasaydım daha da çıkmazdı herhalde ve şuanda o zamanda gayet sağlıklıyım birde karınca yumurtasından mı bilmiyorum ama tüylerim bile sarı belli olmaz bacaklarımı üç ayda bir alırım