teachermom8 Bebeği kuvezde olan anneler bu süreci nasıl geçiriyorsunuz, dini olarak neler yapıyorsunuz. 9.gündeyiz ve çok yıprandım önümde kritik ve belirsiz bir süre var. Başına gelenler nasıl başa cıkıyor bu durumla
Sacmalama_engiinn teachermom8 çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin inşallah bebeğine en kısa zamanda kavuşursun 🌸
Tiiffany teachermom8 Geçmiş olsun. Ne sebepten küvezde Benım oglumda yogun bakımda kalmıstı. Solunum yetmezliginden
Paramedik16 teachermom8 canım benim bebeklerim ikiz 70 gündür küvezdeler bu hafta çıkıcaklar evet çok zor bi süreç günler çoğaldıkça insan daha çok yıpranıyor ama ben bu süreçte hep pozitif düşündüm hep iyi olacaklarına inandım bildiğim tüm sureleri okuyorum her gün olmasada şifayla ilgili dualar var internetten onları okuyorum çok şükür rabbime sağlıkları iyi emmeye alışmaya çalışıyorlar Rabbim sizede şifa versin tez zamanda kavuşun inşallah 🙏🏻
Beyza001 teachermom8 kuzum çok geçmiş olsun en kısa sürede sağlığına kavuşsun bebeğin inşallah bu şifa ayeti çok etkiliymiş mutlaka inanarak oku etkisini görürsün inşallah
teachermom8 Tiiffany yoğun bakımda entübe ve 36. Haftada doğmasına rağmen prematüre anneleri kadar beklemem gereken bir durum var. Akciğer tansiyonu. Ciğerleri kapalı henüz
Shura teachermom8 sizde yolun basında oldugunhz icin suan teselli cümleleri sizin acınızı dindirmez. Kuvöz anası olaraktan o süreci cokk zor atlattk .. ayrıca o sürecte bebege antibiyotik baslamıslardı bebegimi cıkartmak istedigimdede cıkaramayız işac basladık artık demislerdi.. anlamsız bir sekilde kızım kuvözde kalmıstı ondan dolayı ekstra bi üzülüyodum. Ama söyle bi dönül bakınca o sürectede iyilestim yıpranmadım dedim. Suan kötü hissetsenizde aslında dikisleriniz iyilesti süt sagıyorsanız yaralarınız iyilesicek. Ve siz dogumdan sonraki yorgunlugunuzu attınız.. sadece ruhsal olarak yorgunsunuz o sa bebeginize kavusunca gecicek zaten. Ama suan sizin duygularınızı aglamalarınızı yalnızlıgınızı öyle derinden hissediyorumki cok zor. Duadan baska yapabilceginiz hic birsey yok. Sükür sükür yasıyor belki uzakta ama varlıgını biliyorsunuz.
teachermom8 Shura çok güzel acıklamıssınız gerçekten kafam çok yorgun , rahat rahat uyuyabilmek bile batıyo
Beyza001 teachermom8 bebeğinizin rahatsızlığı pulmoner hipertansiyon mu aceba akciğer tansiyonu yazmışsınız
Beyza001 Beyza001 Rabbim Şafi ismiyle şifa versin inşallah en kısa sürede sağlıkla sıhhatle kavuşun inşallah
Hatice_123456 Benimki 28haftalik dünya ya gelmişti 2ay kalmıştı kuvezde çok şükür şuan 4yasinda sağlıklı sadece kontrollerimiz var hala doktorlar agidiyiruz düzenli sabırlı olmaktan başka yapacak bişey olmuyor 2kilo olmadan çıkarmıyor doktorlar başka bi sorunu olmadığı sürece
teachermom8 Hatice_123456 2600 doğdu suan 3000 kiloyu geçti ama başka problemlerimiz vardı. Allah’ıma sukurler olsun yavaş yavaş minik güzel haberler almaya başladık
teachermom8 Beyza001 Allah razı olsun dualarınızda bulunsun yeter bize, rabbim cümlemizin evladına sağlık sıhhat versin 🤲🏻🥺 yarın önemli gün haber alacağız. Güzel bir haber gidişatıda belirleyecek gibi. Rabbim güzel haberler almayı nasip etsin 🤲🏻