Nurin34 Kızlar kombiyi kapattım ince giyiniyorum ama geceleri heryerim ter içinde uyanıyorum 30 haftadan sonra genelde bu sorunu yaşayanlar olmuş ama daha 26. haftadayım yaklaşık 1 haftadır böyle normal mi bu durum?
Tugce1506 Nurin34 canım ben 32. Haftaya girdim en başından beri evde hep yaz modunda geziyorum asla kazak uzun kol giymedim içim yanıyor kişiden kişiye değişir ama ben en başından beri yanıyorum😀
gsmgr Nurin34 ben de 34. Haftadayım ve ateş basmasından gece hep uyanıyorum. Hep sıcak geliyor :( çaresi de yok maalesef ince giyinmek işe yaramıyor bende:(
ikbalk Nurin34 17+6’dayım. Hiç evde uzun kollu giydiğimi hatırlamıyorum bu sene:) camları sürekli açıyorum sıcaktan kahroluyorum resmen. Hamilelikte normalmiş :) şortla falan yatıyorum ona rağmen sıcaktan uyuyamıyorum bazen
Nurin34 Tugce1506 aa anladım benim daha yeni başlayınca tedirgin oldum tehlikeli oluyor ter soğuyunca falan korktum bende hastalandımmı diye 😁
ysmnprltn 35.haftadayım geceleri sırılsıklam uyanıyorum artık yastıgıma havlu serdim terimi silip geri uyuyorum