Mervegc Doğum öncesi temizliği nasıl yapıyorsunuz?34 haftaligim karnimdan çok zorlanıyorum temizlemeye. Agdaya gitmeye de çekiniyorum siz nasıl hallediyorsunuz?
annekuzusu_ Mervegc mecbur ağda en temizi gidin onlarca insan görüyorlar çekinmeyin bence alisicaksiniz zaten bende ilk gidemezdim şimdi mecbur alıştım hiç dikkat bile etmiyorlar onların işi olduğu için sadece kıllara odaklaniyorkar emin ol 😄
DeustchBurcu Mervegc 20 senedir kuaförüm, bizimki “aaaa ne gördüm” değil, “işimi bitirip çıkayım” oluyor. Ağda en makulu o yüzden bence
Mervegc annekuzusu_ ne bileyim şimdi bir de karnım burnumda olunca daha çok çekiniyorum. Geçen ağda yapayım dedim beceremedim. Jiletle aldım. Ama doğuma temiz olsun istiyorum bilemedim
annekuzusu_ Mervegc hiç bişe olmaz gidin bende hiç jilet vurmamistim gebeliğim boyunca 27haftaligim bende mevbur kalıp bu hafta aldım jiletle ama jilet gerçekten çok kötü yapıyor en güzeli ağda
annekuzusu_ Mervegc 37.haftanda yaptır ki temiz olsun doğumdan sonra da cikmiycak bi süre zaten rahat olacaksın yaraların iglesene kadar bende inşallah 37.haftamda fln dusunuyorum
Bernasnli 37 beklemeyin kızlar allah korusun erken doğum falan olur hazırlıklı olun. Temiz olursanız doğumda da rahat hissedersiniz. Açılma yeterli mi diye bir sürü kişi gelip bakar tüylü olup utanıp kendini sıkacağına rahat olursun