Moon_light Kizlar eve yardimci ariyorum cunku bir kizim var birde ustune hamileyim … varmi aranizdan eve yatili yardimci alan yada sabahtan aksama kadar? Onerebileceginiz bir sirket falan varsa sevinirim cunku oyle herkese guvenilmiyor
derya61_ Moon_light valla hayranım bu devirde gayet iyi bir işiniz olmalı yardımcı nerdeee. Günü birlik kadın tutamıyoruz
Moon_light derya61_ kimsem yok ilgilenecek erken dogum riskim var cocugumun ve kendimin sagligini dusunmek zorundayim sadece para yonunden degil baska biri ile ayni evde kalmak bile zor aslinda…
Deletedmom_110 kimsiniz zengin imajı verdiğini düşündü ya merak etti heralde oysaki hanfnedi sağlığı için istiyor bunu 😂
Gamzesiratas Moon_light 4 çocuğum var ve 5. Hamileyim bazen bende o kadar istiyorum ki ama korkularım bana dur diyo çünkü kimseye güvenemiyorum maalesef 😔
Moon_light Gamzesiratas bende ayni fikirdeyim guvenebilirmiyim, cocuguma iyi davranirmi korku var icimde…
Sureyya1 Moon_light sehir yazinki insanlar ona gore fikir versin. Durumunuz varsa bence yardimci cok gerekli insallah iyi birine denk gelirsiniz
Durubebegim Moon_light canım benim var ama şirket falan değil oturduğumuz yerde 3 çocukla bende zorlanıyorum hamilelikte hergün gelirdi evi temizler yemeği yapar giderdi şimdi ise iki günde bir gelir aynı şeyleri yapar gider yatılıya kalmıyor bu benim isteğimle değil eşim çocuklara daha verimli olayım diye o istedi
Moon_light Durubebegim Anladim canim . Esim isi nedeni ile yurtdisinda oldugu icin yatili birini ariyorum cunku boyle cok zor basima bisey gelse evde kimse yok 🥹