Linasel benim doktorum çevremde çoğu kişiyi zorla normal doğurtturmuş normal doğum yanlısı bir doktor. Kendisini seçme sebebim de buydu hatta bi arkadaşıma 24 saatin üzerinde hastanede tutup pes etmeyip normal doğurtmuş. Bana çatı muayenesi yaptırdı ve çatının düz olduğunu benim bebeğimin kilosunun önde olma sebebiyle normal doğumu kendi zamanını beklersek uygun olmadığını söyledi. Yine çok normal istiyorsan müdahaleyle bebek daha fazla büyümeden biz başlatıp normal ile almaya çalışalım çıkabilmesi için manevra yapması gerekir bebeğin ama doğma şansı var normal dedi. Kendi gününü beklersen daha kanala girmemiş 40 haftanın üstünde doğar oradan çıkmaz dedi. Olası komplikasyonlar hakkında bilgilendirdi. Bebeğin sıkışması, vücudunda iz kalması gibi ama en çok da senin sosyal hayatını etkileyecek komplikasyonlar olabilir vücudun için dedi. Bende bel fıtığı da vardı beyin cerrahına yönlendirdi o normali asla önermiyorum diyince sezeryana karar kıldık. Ama doktoruma kalsa normali denetecekti ve ben belki de o kadar suni sancıyı çekip doğuramayacaktım. Hala normal doğum içimde kaldı gibi hissediyorum ama devlet hastanesi doktorum da aynı yorumları yapıp çatı darlığımın sorun olduğunu söyleyince ikna oldum. Erkenden değil de belki siz de 38de falan yaptırıp bi yol çizersiniz.