ozgeee_ Doktor çarşamba günü çatı muayenesi var dedi ben yaptıranlar bilgi verebilir mi acaba konuşacağız o gün dedi
faffabayy Kemik yapınızın normal doğuma el verişli olup olmadığına bakıyorlar alttan el ile muayene ederek
Mervegvn123 faffabayy bende bilgimi edineyim azcıkk bu çatı muayenesi bır kezmı oluyor yoksa son haftalarında her gittiğinde bakılıyormu yanı bırden fazla kez yapılıyormu
faffabayy Mervegvn123 Malesef birden fazla kez yapılıyor. Çünkü açılma var mı onu kontrol ediyorlar. Bazen sancın olsun olmasın açılma başlamış olabiliyor
Mervegvn123 faffabayy sizde çatı muayenesine kaçıncı haftada basladılar benım bir sonraki muayenem 34. Haftada yaparmı acaba endişesi içimdeyim
Gizemliana Cok özel olacak ama inanın korkudan ve bilmek istediğimden soruyorum can yakan bisey mi baya ileriye gidip elini fln çeviriyorlarmis doğru mu
TTtutku Gizemliana yok can yakmıyor el olduğu için yumuşak taş çatlasa 10 saniye baskı hissefiyosun acı değil el derken komple el girmiyo parmak giriyor makata doğru baskı yapıyor müsait mi diye korkcak bieşy yok hiiiç korkma
yagizegemom Gizemliana bu dediğiniz açıklığa bakarken oluyor yani benimki öyle oldu baya acımıştı ve el değil parmak 🥲 çatı muayenesi bugün oldum 2 saniye bişey sürdü acımadı kendini kasmadığın sürece bi sıkıntı olmaz🙏🏻
faffabayy Mervegvn123 Haftadan sonra başlamıştı yanlış hatırlamıyorsam kızım şimdi 3 yaşında da ☺️ Zaten doktorunuz bir dahakine çatı muayenesi yapalım der sürpriz olmaz
TTtutku Kubrakck57 Acımıyoki saniyelik bişey sadece baskı oluyo normal parmak işte yani bi parmak ne kadar ileri gidip canını yakabilir oraya penis giriyor parmaktan korkmayın kendinizi sıkar kasarsanız acır ki 5 saniyede acısa nolur acımasa nolur çok basit boşa tırsmayın
Mervegvn123 TTtutku ya aslında korkmak değilde doktorumda erkek o görüntü beni şey ediyor 😂 baktıra baktıra alışacam galıba