bendiyebiriii Ceymisbon Aaa resmen hayal kırıklığı😬😬 işleri güçleri kendi reklamları😬 teşekkür ederiiim♥️🌸
Nuran_gultekin minnakannesi08 yaa bu mide yanmasına iyi gelen ne varsa söyleyin de yapalım mahfolfum bu ne yanmadır 🥺
minnakannesi08 Nuran_gultekin kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş😂şaka bir yana malesef bende bulamadım daha çaresini ilk hamileliğimde de çektim mide yanmasından.
lasi Tugce1506 sağa sola dönerken karın ağrısı kaburga ağrısı oluyor mu cnm. bebeğin hareketleri nasıl
Tugce1506 lasi olmaz mı ağrı gibi değil de batma gibi oluyor daha şimdiden zorlanıyorum son haftalarda napıcaz bakalım 🥹 bebişim eğer güzel yemek yersem çok oynak ama az beslenirsem durgunluk oluyor ve sanki uykuyu sevmeyecek gibi hissediyorum 😀
Melkur minnakannesi08 ay bel ağrısı çok fena bir sene önce platin takıldı belime bu haftaya kadar iyidim ama bu hafta hep bel ağrısı ile geçti hayırlısı ile şu 3-4 haftada geçse de doğsa artık bebeğim☺️
BeatifulAngel minnakannesi08 evet çok şükür göründü , adetle 34 hafta ultrasonla 36 tamamladım. İnşallah kısa sürede doğar salıklı