minnakannesi08 zeeyneep_ benimde 2.normal doğum olucak bakalım kaçıncı haftada gelicek heyecan ve birazda korku var içimde 🥲
mavibirii Reyyan04 korkma ne güzel senin bebiş sana kıyak geçiyor bence pozisyonu ile de alakalı olabilir. Magnezyum düzeyin iyiyse yalancı kasılmaları çok yaşamazsın zaten yani yaşarsın ama hissetmezsin fazla ☺️
Mine88 36+4 den Merhabalar 😍 bende de yazıyor ama kaçıncı hafta yazdı bilmiyorum ☺️ Sağlıkla gelsin bebeklerimiz 🙏🤗 son 24 yazıyor bakalım ne zaman gelmek isteyecek canım kızım💜💐
mavibirii minnakannesi08 allaahımmm benimki sezaryen olucak 39 da alalım dedi nasıl dayanırım bilmiyorum 😂😂😂
Bisraag minnakannesi08 39+5 yorum yazdim bi kac saat sonra dogum basladi 😇 cok sukur su an kurtulduuk ikimiz de 🥰
Silaaa_2 minnakannesi08 yok hayır hiç bir şekilde ilac kullanamıyorum kusuyorum ilacı hamilekikten öncede böyleydi içtiğim an doktorun verdiği tüm hapları kusuyorum içemiyorum ilk dönemlerde cok mide bulantısı olduğu zamanda ilac içemedim serum tedavisi yatış verdiler bana özel de
minnakannesi08 BenMia rabbim yardımcımız olsun canım çok sıkıntı çekiyoruz ama sonucu mükemmel 😊onlar iyi olsunlar biz herşeye katlanırız🥰
minnakannesi08 Ersagununannesi amin canım 🤲🏻Butona basmak da ayrı zevkli oluyo ilk kızımdan biliyorum 🥰
minnakannesi08 Zehra2404 seninkide pek rahatmış canım yerini sevmiş anlaşılan 😊rabbim sağ salim kavuştursun yavruna 🤲🏻🤲🏻
minnakannesi08 Beybeybi gelesi yok annesi 🤭bende bu kız gelmicek dediğim akşam doğuma gitmiştim 39+6 da