Linaa90 Ahsenn031013 sağlık açısından böyle ama ev kiraları hayat ucuz her yer yürüme mesafesi spor salonu var 5 tane cafe var üstelik cizre ye avm de açıldı 😂
Esra-10 Hepimiz yolcuyuz bu sene Haziranda doğum yapacağım. Benim eşimde ipka vermek istemedi . Trabzon dan doğuya bakalım nasıl bi yolculuk bizi bekliyor . Tek dileğim deprem bölgesi olmasın ve ayrı kalmak zorunda kalmayalım herkes icin hayırlısı olsun 🙏🏻
Medalogg Bebekliannee bizde merkezdeydik benim için tatlı 1 komşum vardı gerisi bomboş 1 sene😁 hastanede doğru düzgün dr yok. Ve yapılacak hiç bir şey yoktu(merkezde) Cizre hoştu mesela sevdim. Tabi göreceli herşey senin bakış açın farklıdır🙏
Bebekliannee Medalogg yani yapilacak birşey zaten yoktu ama havası yeri güzeldi insanı terbiyeli saygiliydi , hastane kısmı evet dediğin gibiydi ama herşeye rağmen çatımız vardı.
piiremsesinannesiii Amorfati23 evet herkes Tunceli çok iyi diyor ama eşimin ailesine çok yakın diye istemiyorum 🫣
Ahsenn031013 Amorfati23 😂 harikasınız Sırası henüz belli değil ama düşündüğümüz şehirler şöyle Muş Ağrı Van Şırnak Malatya Artvin Adıyaman Bu arada belki van yerine erzincanda olabilir net karar vermedik
Amorfati23 piiremsesinannesiii tühhh eşin bi yere gidince göreve gidince hanım bak yalnız kalma annemlere git… Ya da onlar hopppp ordayım 😂😂
piiremsesinannesiii Amorfati23 ay hiç öyle samimiyetimiz yok olmadı da iki senedir, asla da izin vermem buna eşim de biliyor 😂 o yöne rahatım eşim bi yere göreve uzun süreli mi yere gitse git arkadaşlarına da ailenin yanına der kendininkiler dile bile getirmez 😂
Gizem2325 semrasldrms kesinlikle tavsiye ederim ilk başta çok soğuktum ama olanaklarını yeni yeni görüyorum
semrasldrms Gizem2325 ne tarz olanakları var mesela benimde nisanın başında doğumum istanbuldayız şuan
Pnr_KMRC1 Ahsenn031013 bu sıralamayla şırnak gelir şırnak aşırı sıcak asla dayanılıcak gibi değil suriye sınırı çöl sıcağı var bence iklimide göz önünde bulundurun derim 🌸
Amorfati23 Ahsenn031013 Adıyaman artık 5.bölge yani şırnak ve hakkari de görev yapmış gibi sayılıyorsunuz Muş çok çok iyi iş yönünden ama hastaneleri çok iyi değil Şırnaktayım uzatma vermeyi düşünüyoruz gidesim yok 😂
Amorfati23 Ahsenn031013 Ağrıyı önermiyorum yaşam ve hastane açısından… Malatya da kiralar pahalı ama eğitim ve hastane çok iyi şimdilik orası da 5.bölge oldu 💕
elaymoms Ahsenn031013 Adıyaman da nerde kalmayı dusunuyorsunuz. Adıyaman’da depremde yakaalndik görev yerimiz orasi. Ve kirada oturacak ev bulmanız çok zor hatta imkansız. Lojman da çok zor düşer diye düşünüyorum. Lojmanlar full dolu. Biz tayinimiz istedik başka doğu iline gececegiz. Evim ağır hasarlı yıkım kararı alındı.