Amorfati23 cahillesohbetikestim bende çok istiyorum ama şırnaktan sonra vermezler mecburen batı görcez 🤗
Sinem1925 Ehpz bizde erken doğum nedeni ile verdik mecburen 😓 ilk tercigimiz Erzurum tabi nasip gelirse inşallah
Ehpz Sinem1925 bilginiz varmı peki ipkalarla ilgili kabul ediliyormuymuş hamilelik raporu sunduk riskli gebelik diye
Sinem1925 Ehpz yok hamilelik engel değil diyorlar şuan için geçen sene de çünkü hamile gönderilen arkadaşlarımız olmuştu bizim
Klnkmrv Melike20 Siirt küçük ama her imkan var iki özel. Hastane avm, küçük tabi ama idare edilebilir
zeynepmom34 Ahsenn031013 bende diyarbakırdayım yaşam olarak şuan heryerde aynı diyarbakır batıyı gerçekten aratmıyor özel hastane askeri hastane olarak güzel şehir iyiki bura çıkmış bizde geleli daha temmuzda geldik çok memnunum ama doğum için şuan isyanbuldayım özledim diyarbakırı
Premsesssprenss Sinem1925 özel hastane var bir tanede ordaki çocuk doktoru iyi diyorlar. Bir tane de klinik var hiç gitmedim o yüzden yorum yapamicam ama iyi diye duydum. Iğdır sessiz sakin bir şehir bence doğu olarak güzel. Tabi ne istediğinize de bağlı ama ben seviyorum😍🌺
Sinem1925 Premsesssprenss sağlık yönünden problem yasamayacagimiz biyer olsun sonrası alışılır diye düşünüyorum 🙈🌼
mrssari34 Kubrakck2222 kars da özel hastane bile yok ayrıca çok çetin bi soğuğu var gezilecek pek biryeri yok bilindik pek mağaza vs yok . Şimdi yeni bir hastane açıcaklarmış doğrumu yalanmı onu bile bilmiyoruz bekliyoruz bu arada merkez ..
mrssari34 Ygtzynp merkezdede özel hastane yok maalesef . Kreş vs var sarıkamış daha kötü ama merkezde büyütülecek kadar iyi değil
Ygtzynp mrssari34 çalışanlar için kreş anaokulu olmazsa olmaz.Yani devlet anaokulı bile 3,5 saat sadece öğlen 12 de bitiyor.her acıdan mağduyet.bir tane magaza yok sadece market hepsi o.yani bence şarka yazılmaması gereken bi yer kars