Nalinbalcin  Kızlar eşimin sperm test sonucu anlayanlar yorumlayabilir mi?
Sevgi56 Nalinbalcin morfoloji düşük en az yüzde 4 olması lazım diye biliyorum, hareketlilikte bi tık düşük oda 32 üstü olmalı. Ama hareketlilik çokda düşük değil, bence takviyelerle düzelir
Marsmelow Nalinbalcin morfoloji dışındaki değerleriniz çok çok iyi. Sayınızda iyi olduğu için %1 bile ciddi bir oran oluyor. Ürolog bir takviye önerebilir bu durum için.
Patito__ Nalinbalcin cnm morfoloji dusuk onun icin dr ilac veriyor 3-4 olmasi lazim. Onun disinda digerleri olmayacak bir deger deil cok daha azariyla hemen hamile kalani cok okudum duydum. Keciboynuzu kaynatin kürünü yapin ve esiniz sigara icior ise mtlaka braksin bnce
Gamzeliii77 Nalinbalcin benim esim azospermdi ben 1 seneye yakin kendi arastirmalarimda bitkisel takviyeler kullandirdim sonra hastaneye gittik dr. Igne verdi yaninda cörekotuyaği çaksır suyu kulladk cok sükür suan 2 ye hamileyim
Sevgi56 Nalinbalcin evet E vitamini önemli, hareketlilik ve sperm sayısında problem yoksa morfoloji tek başına önem taşımıyor zaten yani hamile kalmamanın tek sebebi morfoloji olması düşük ihtimal.
Elaaa81 Nalinbalcin eşimin morfolojisi çoban çökerten kürü ile düzeltmiştik hareketliliğide keçi boynuzu kürüyle çoğalttık birde arı sütü doktorumuz da onayladı böyle devam et dedi 1 hafta çoban çökerten onu bıraktıktan sonra 1 hafta keçi boynuzu içti peşpeşe içmedi 🤲🏻
Nalinbalcin Sevgi56 anlıyorum teşekkür ederim benim daha önce iki kimyasal gebelik geçmişim var genetik test yaptırmıştık bende pıhtılaşma ve folik asit eksikliği çıktı doktorumuz eşimden de bu testi istedi pazartesi göstereceğim bakalım nasıl bir yol izleyeceğiz
Sevgi56 Nalinbalcin düşüklerin sperm kalitesiylede ilgili olduğunu okumuştum, hakkınızda hayırlısı inşallah allah nasip eder sana da 🥰🙏
Elaaa81 Nalinbalcin morfoloji 1 di 4 oldu doktorun verdiği takviyeler bitkisel içerikli ve çok pahalı onları da kullandık ama kendi yaptığımız daha uyguna geldi 🤷♀️
Tgbclk Nalinbalcin değerleri çok iyi sadece morfoloji düşük onuda düzeltirsiniz sigara içiyorsa bıraksın dar giyinmesin bunlar bile düzelmesine katkı sağlıyor eşimin 0 dan 2 ye yükseldi sigarayı bırakarak. Ama diğer değerleri güzel hamile kalmama engel değil morfoloji
Nalinbalcin Tgbclk eşim sigara içiyor maalesef ben gebe kalabiliyorum çok şükür ancak kimyasal gebelikle sonuçlandı her ikisi de sanırım morfoloji değerinin düşük olması da bunu tetikliyormuş inşallah bizde güzel haberler alırız teşekkür ederim 🙏🏻