AsyaCngz55 Mysterons evet ilk başlarda otomatik almayı düşünüyordum o zaman bu ürünü de çok duydum yüksek kilolara kadar kaldıran tek ürünmüş sanırım.
Mysterons AsyaCngz55 evet. Bebek büyüyünce sabitleme kısmını aktive edip çocuk koltuğu olarak da kullanılabiliyor
yaseminnnk Gizzgzz evet cotton kumaş bizimki baş kısmında biraz sararma oldu sadece ama çok belirgin değil onun dışında hiç bir problemi yok. Zaten ben rengi gitmiş leke kalmış vs takılmam hiç 😊 bende ergobaby omni kanguru vardı ama benim kızım kanguru ve sling de de durmazdı :) hatta bebek arabasında bile ahhh ahhh neler çektim😂 durduğu tek şey babybjörn o yüzden herkese benim kızım duruyosa herkes rahat eder diye tavsiye ediyorum 🥰
yaseminnnk AsyaCngz55 evet 4moms almıştım ben durmadı hiç mesela yeğenime verdim oda durmadı :d ama bu ana kucağında durmayan daha görmedim
balimiscat Sahnedekimadam bundan arkadaşımda var o kadar güzel ki bebeği indirip ben binecem nerdeyse 😅
yaseminnnk Gizzgzz hahahah bende derdim bizim kız pahalı şeylere karşı manuel seviyo diye 😂 inşallah sizinki sever de boşa gitmez 😊
Aysecan0335 Sahnedekimadam bende mamma düşünüyorum trendyoldan mı aldınız herhangi başka bi yerde indirimdenmi aldınız , kargoda sıkıntı olurmu acaba ki bu ara ne alırsam kırık geliyo 🥲
Sahnedekimadam Aysecan0335 Hepsiburada’dan aldım 1460 gibi bir fiyatı vardı canım , kolide geliyor şüphen olmasın🙏🏼
Kivininannesi Ben ana kucağı almadım, yerine prego mama sandalyesi aldım, kademeli koltuğu aynı ana kucağı gibi yatırım belki durursa 😂😂 ana kucağı yerine oyun halısı alacağım daha eğlenceli durur bence 2. Aydan itibaren kullanılır diyorlar