Kızlar 37+4 günlük hamileyim akşam sekizden beri ağrım var isal de olmuşum afedersiniz başına gelip bu kadar ağrı çeken var mi doğumla mi ilgili bilmiyorum başka postta açmıştım ilişki de olmuştu ondan mi diye ama sonra da isal olmuşum ona bağladım usuttum diye düşündüm ama geçmiyor ağrım

byznr34 benimde sabahtan beri vardı karnımın içinde Bi ağrı tuhaf biraz uyudum ben gecti çok şükür 33.haftaligim korktum vallahi biraz soluna yatarak dinlen istersen zaten senin haftanda iyi maşallah dinlendikten sonra gecmezse bir doktoruna yaz istersen

Busel doktoruma yazdım görmedi sancılar sıklaştı ama isal de baya ağrı yapan bir şey emin olamadım daha dün gittim kontrol vardı sancı cikmadi nst de her şey normaldi ama soyle bir şey var ilk doğumun da birden başladı benim ve erken doğmuştu oğlum

AdinsMom evwt netten baktım öyle yazıyor şuan biraz hafifledi artarsa ağrım gidicez şuan sancıları takip ediyorum

byznr34 bi dinlen suya gir hareket et mümkünse yürüyüş gibi geçmeyip artıyosa doktor git canım