Eminedmghcgllr En arka dişimin dolgusu kirilmisti yeni hamile oldugumda suan 24haftaligim dun aksamdan beri dişim zonkluyor ve hayatimin en berbat gunuydu halada gecmiyor herseyi yapmaya calisiyorm bana misin demedi artik oturup agliyorum.napicam ben ya
Zeyna66 Eminedmghcgllr geçmiş olsun benimde sürekli dış ağrısı oluyor karanfil yağı al bire bir üst üste dene kaç dakika içinde faydasını görürsün benim öyle geçiyor artık
ardensmom34 Eminedmghcgllr kadın doğum doktorumdan diş tedavisi yapılabilir raporu aldım 23+5 ken ve o raporla çoğu özel klinikte diş tedavisi yapıyolar ben de çektirdimde kurtumdum sonunda 2. Trimestrda diş tedavisine çoğu doktor onay veriyor
Miracnammesi- Eminedmghcgllr cnm nar suyuyla gargara yap benim 24 haftalıktan dişim abse olmuştu doktora gittim ilaç vermedi bar suyu hemen kesti agrısını
Anonim1729 Eminedmghcgllr hemen zeytin koy oraya gerçekten rahatlatıyor internetten araştır bak istersen
Kbraaa38 Geçici bir çözüm ama ağrıyan dişinin etine ezilmiş sarımsak ya da karanfili ezip dişine koy varsa karanfil yapıda olur uyuşturuyor ağrısı az da olsa duruyor rahatlıyorsun canım
Eminedmghcgllr ardensmom34 hala kotuysem bu hafta randevum var doktoruma sorarim dolgu yapilmasi gerekiyor disime .bu diş cekilecek çile degil ya.
Eminedmghcgllr Miracnammesi- evde nar vardi kotu olmamissa denicegim teşekkür ederim canim.narın antibiyotik ozelligi gibi bisey var dihe duymustum
Eminedmghcgllr @“Kbraaa38”#p26719970canim bu aksam karanfil bastirdim koydumm daha cok siddetlendi uyumaya çalıştım yine olmadi oyle oturdum duvara bos bos bakarak agri hissinin azalmasini bekledim ama halada devam ediyor
Eminedmghcgllr Anonim1729 zeytin ilk defa duydumm ben ilac icmeyi sevmiyorm.parolda bi ise yaramiyor benim icin.karanfil koydum ama aklim cikti okadar daha siddetlendirdi ne hikmetse sabahladim da suan sakinlesti iyiyim
Atss0000 Eminedmghcgllr canim valla 2 gun once bende cektim 24 haftalik hamileyim en son dayanamadim gittim cektirdim yani o kadar rahatladim ki en rahati her zaman tedavidir
Eminedmghcgllr Atss0000 benimki dolgu olmasi gerekiyorda benimde bu hafta randevum var doktoruma bir sorucamm olmadi yani yapilmasi gercekten sart . hamilelik te bide diş hic iyi degil
SunaYurt Aynı eziyeti bende cekiyorum ara ara uzun zamandir küçük bi kaba 10a yakın karanfili ezip üzerine az miktarda sızma zeytinyağı koydum bigun bekletip kulak pamuğuyla ağrıyan disime sürüyorum anında uyuşturuyo öyle baş ediyorum denemeni isterim 🌼