Boylu0104 Esomami inşallah aslında 36 ya doğru gün vericekti ama annem sehir dışında ucak bileti alıcak diye 1 hafta erkenden istedim günü 34. De netleştirdik 😊
Esomami Boylu0104 hayrlisi canim 😊 ya bide benim devlet ozelde veriyolarda devlette veriolarmi bukadar erken bilmiyorm
Esomami Nihalee anladim canim iste benim adet tarihi olmadigi icin 🤣 duzensizdim 3zay hastalanmadim ama 3 haftalik gebeydim ogrendigimde
Cigdeemm 35+4 günlük bebeğim 36.haftada gidicem doktora gün verir heralde neye göre belirliyor acaba.ben zaten kendim gün isticem sezeryan olmak istiyorum
Edabyksk Hafizeipek sen gel biz el ele verip Bornova’ya gidelim... ben en sonunda döndüm dolandım yine oraya kaldım, uzak olmasın diye düşünürken...
Bulutunannesii Esomami 39 haftaya gün vermişti bebegin gelişimi önde oldgu için beklemeyin diye ısrar ettim 38 e cekti
dlaragur Esomami 36. haftada kontrolde karar verdik; 38+6 da genel anestezi ile sezaryen olcam canım 😍
Hafizeipek Edabyksk A101 e şişme havuz gelcekmiş ben onu alıp salonda tv karşısında doğum yapmayı düşünüyorum 😂😂😂😂😂