Tugba__- CmreKsidar bende ilk zamanlar öle diyordum fakat arayı çok açıkça 2.yi düşünmezdim birlikte buyusunler kafasindaydim hep inşallah sağlıkla kucağımıza alırız
CmreKsidar Tugba__- kendime güvensem bende aralarını açmak istemiyorum bakalım ilkini doğurayım da bir 😂 amin inşallah
CmreKsidar elifff_17 yalancı sancı olabilir canım artık sürekli yalancı sancılar gelebilir sürekli tekrar etmiyorsa korkma bebeğin hareket ediyor mu ediyorsa zaten sağlıklıdır sancı tekrarlarsa ve düzenli aralıklarla olursa doktora gidersin strese sokma kendini bebekte strese girer.
elifff_17 CmreKsidar duzenli degil canım tesekkur ederim sancı var ama duzensiz bebekte hareket ediyor zaten pazartesi gidecegim doktora insallah iyi oluruz 🙏🏻
Tugba__- CmreKsidar haha inşallah sağlıkla doguralim merak etmeyin gelsinde Bi ballı lokumlar doyamiyor insan
egesmommy CmreKsidar 31 haftalık olduk al bendende o kadar belde değil kuyruk sokumum ve genital bölgem o kadar ağrıyo ki dönemiyorum yatakta bu saat oldu hala uyuyamadım nefeste alamıyorum bu gece ayrı bişey var bence 😂
CmreKsidar egesmommy canım benim her gece öyle 😂 çatı ağrısı o yatakta dönmek en büyük kabusum rahatta edemiyorum sürekli dönmek istiyorum ama şartlar el vermiyor 😂
egesmommy CmreKsidar bende dönmeden duramıyorum dönsem canım yanıyo iki ucu boklu değnek misali 😂 az kaldı sabır diyorum sürekli 😂
-ezgi- CmreKsidar shaahah bizim de aynı şekilde tvinin yanında bakışıyoruz, sağlıkla gelsinler 😇 şimdi gidip birazda salonda uyumayı deneyeceğim, kolay gelsin hepimize arkadaşlar umarım uyuruz 😄😄🥰
Meribiri1 CmreKsidar 32. Haftadayım 30dan beri geceleri resmen saat 3-4 den önce huzursuz bacaktan uyuyamıyorum :(
Sevda06_05 Meribiri1 bende 22. Haftadayim ama kesinlikls uyuyamiyorum ayaklarimda ilk defa hamilelikten ötürü kasintilar oluyor ve cok rahatsiz edici bisey 🤦♀️