nnisanannesiii Kızlar bebek bezinde yenidoğandan sonra direk 3 numaraya geç diyenler var yenidoganla 2 arasında cok fark yokmuş bence illa ki bi fark vardır nasıl yapmalıyım? indirimden bez alacağım cünkü .
Busel nnisanannesiii sadece 2 paket az sayılı 1 numara aldım sonrası 2 3 4 şimdi ne olacağını bilmiyorum ama 1 numara çok almadim
Papatyaa_01 nnisanannesiii 126lı sleppy yeni doğan aldım ama çok küçük görünüyor bildiğimiz gece pedi gibi bişey inşallah olur kuzuma doğunca :) birde yedekde can bebe 2 numara var bakalım sleppy olmazsa can bebe kullanırım ama bence yeni doğanı çok almamak gerekir sanki çok küçük 🤷🏻♀️
Sevilay_1 Deletedmom_110 bi marka üzerinden mi ilerlemeliyiz yoksa 2 3 marka mı almalıyız ben molfix ve prizma almak istiyorum sizce kaç numara almalıyım
Aslihantuncer Molfix aldim ama 2 numaradan başliycam yenidogan 1 almadim ayy bende tereddut ediyorum ama 2 buyuk olursa . Bakalim 4 gun sonra kavuşup.görucem
Deletedmom_110 Sevilay_1 tek marka al çünkü her bez her bebeğe iyi gelmez bir paket al pişik vs olmazsa yine o markadan devam et mesela ben doğduğundan beri sleppy kullanıyorum hiç degismedim
yinehamile nnisanannesiii direk 3 numara çok büyük, benim kızım 3,5 kilo dogdu 80 tane 1 numara kullandık sonra 2 numaraya geçtik 2 ay falan da 2 numara kullandık. Yeni doğduğun da ilk günlerde 1 numara bile büyük gibi geliyor.