Mervegvn123 Zana_oz bende kanz d-go aldım henuz kullanmadık ama en içimize sınen ve fiyat olarak ucurum olmayan oydu 3950 aldık puset ile beraber
YLD_95 Zana_oz joie Muzo travel. İndirimli aldık 2800 e. Pusetli. Normal fiyatı 3600 sanırım standart iş görür
Tugceee95 Mervegvn123 evet daha yenı aldık aslında bır ay olmuyor tesekkrler sızde guzel gunlerde kullanın ınsallah🙏🏻🥰
Nurse2018 Zdgn canım ben de bagi Neo yu çok beğendim ama küçük gibi geldi bana sen aldın mı ? Çocuk 75 cm’den uzun olduğunda binemez diyorlar
HilalMF Biz joie aldık pusetli 3800 iyiki almışım diyorum bebekli arkadaşlarımda gördüler onlarda çok beğendiler pratik iolması az yer kaplaması ve dayanıklı konforlu olması kessinlikle tavsiyemdirrr
Sltntscl Bagi neo cok arastirdim Hafif ve kullanisli e bebekten 19 subat indirimi ile 5300 e aldim anakucagini ayri prego marka 1000 tlye aldim 6300 e toplam travel sistem bebek arabasi oldu henuz kullnmadim ama simdiden cok rahat oldugu belli
Nurse2018 Sltntscl e bebek indirimini kaçırdığıma üzüldüm bir tek şubatta mı indirim yapıyor e bebek başka zaman da oluyorsa takip edeyim
Zdgn Nurse2018 bebek arabaları boyutunda çok hafif kompakt bir ürün e bebek de indirime girdi YouTube dan inceleyin almanızı öneriyorum
Zdgn Nurse2018 önce Zdgn diğer bebek arabaları çok iri ağır anne 200 metre gitse yorulur bagaja sığmaz
Sltntscl @Nurse2018 kibar duruyor kucuk gibi ama bence rahatlikla 3 yasa kadar oturabilirler puset gibi oldugu icin buyuk kaba bebek arabalari gibi degil tabi