Mekklc esmerella37 Benim belirtim tiksinti ile olmuştu regle bir gün kala kişiden kişiye değişiyor tabi bu durum 🥰
lerem_merel esmerella37 benim tek belirtim göğüslerim çok ağrıyordu 6 gün önceden ve aşırı duygusalık 😊 🐣
momyy__ esmerella37 oğlumda da bu gebeliğimde de bir hafta önce den mide bulantısı başladı o şekilde test yapıp pozitif görüyordum
Stella55 Benim reglime 1 hafta kala başladı, regl belirtileriyle birebir aynı. Dolgunlaşan göğüsler, kasık ağrısı, ellerde yanma. Ben regl belirtisi sanarken hamilelik belirtisiymiş 🫠
esmerella37 lerem_merel yaa benm kasık agrım degilde hani boyle adete yakın adet olacagını anlarsn ya bi vucudun degişik olur bi his oyle bşseyler oluyo sureklı sanki olmus gibiyim adet yani ama yok tabi 4 gun var Stella55
Stella55 esmerella37 regl ile birebir aynı belirtileri yaşadım. Doktora gittiğimde de dedim bakın her an regl olcak gibiyim emin misiniz hamile olduğuma :) reglim 2 gün gecikince test verdim bu arada, bence bi 5 güne verin siz de
Ftsyldrm esmerella37 canlım yanlış anlama ama hep görüyorum seni burda reglin 12si öyle yazmıştın bir yorumda gördüm her defasında 4 gün diyorsun neden ?
esmerella37 selinsmother beklıcezzz kzummm 🥰🥰🥰 bende heycanlıyım inan ama kendime sözüm var beklicm 🤲🏻🤲🏻
esmerella37 Stella55 ayy insallah ozaman hakkımızda hayırlısı olsun yaa 🤲🏻🥰🥰🥰 umarım vardır bebegim benledir 🥰
bademli_puding esmerella37 kişiye ve döllenmeye bağlı değişir kuzum ilk gebeliğimde adetimin üstünden 10 gün geçmesine rağmen testimde çok silikti hiç belirtimde yoktu bu gebeliğimde adetime 10 gün kala belirtilerim başlamıştı
Bebekiki esmerella37 ben pcoyum hep bir iki gün geç olurdu öyle olmayacağını düşünüyordum ki 10 gün geçmiş farkında değilim sadece adet olcak gibi karında ufak agrı belde ufak agrı, sonra hesapladım aa 10 gün gecmiş dedim test aldım silik cıktı kan verdim 200 cıktı geç döllenme olmuş
Gulsah17gg Benimde bir hafta önce mide yanmasıyla başladı mide kramplar giriyodu oturuken sorun yok yemek yedikten sonra midemde aşırı ağrı oluyodu bide regli olcakmışım gibi kasıklarımda 5 er 10 ar saniyelik kramplar giriyodu geçiyordu bide uyku öğlen uyumayan ben uyuyodum ama bunlara rağmen anlamıyıp 1gün gecikince yaptım çünkü en iyisi geçikince yapmak çünkü daha öncede yapmış biri olarak insan orda çift çizgi görme umuduyla yapıyor ama hüsran olunca çok üzülüyor ama inşallah çift çizgi olur sizin için dua edicem