mucizemizibekliyoruzz 36+1 haftalığız. Son bir kaç gündür aşağı bölgemde iğne batması gibi bir his oluyordu. Bebek toplanmaya başladı bir yerde, sertleşiyordu karnım ara ara. Tekmeler aşırı sertleşti hatta bazen canımı bile acıtabiliyor. Tüm bunlardan sonra doktora gittim karnımda düştü biraz diye, bebek aşağı inmiş karından ultrasonla yüzünü göremedi. Vajinal baktı açıklık yokmuş, nst de sancı çıkmayınca eve gönderdi. 1 hafta daha dursa iyi olur dedi. Şimdide vajinamın altından iç bacak bölümlerimde kasılmalar olmaya başlıyor ne alaka anlayamadım. Doğumamı hazırlanıyoruz acaba yavaştan? Yani son 1 haftadır değişik şeyler oluyor 🤔 sizlerde durum nedir?
Merope Hemen hemen ayni donemdeyiz ve ayni seyleri yasiyoruz. Yalnizca ben aciklik ya da cati muayenesi olmadim henuz. Oturdugum yerden 5 dakika sonra kalkmak istedigimde sanki saatlerce oturup hamlamisim gibi bir agri hissediyorum..
mucizemizibekliyoruzz Merope aynen onlarda var tabi. Biraz yürüsem etsem hemen iğne batması gibi oluyor yine. Aniden suyum gelivercek gibi sanki ama hiçbir şey yok tabi orası da garip 😄 benim bebek kanala doğru inmiş, doktorum o yüzden açıklık muayenesi yaptı
Merope mucizemizibekliyoruzz Yürümek de artik can acitici seviyeye geliyor haklisin. Gece hep ayni saatlerde uyku kacmasi sorunu vs vs. Bende de durum bu :)
Dkosretas Bende 36+3 deyim aynı iları bende de oluyor 34 haftalıkken 15 gün bekler inşallah dedi hala bekliyoruz 😂
mucizemizibekliyoruzz Dkosretas banada 2 haftaya doğurursun demişti 35 haftalıkken doktorum. 1 hafta sonra bu belirtiler başladı. Gittim doktora. 1 hafta daha dursa iyi dedi. Şimdi bana öyle dedi diye doğurcamda sanıyorum açıkçası belirtilerde başlayınca 😄😄
mucizemizibekliyoruzz Merope dün gece hiç uyutmadı mesela. Tekmeleri de gerçekten bazen can acıtıyor. Özellikle o iğne batması gibi olan his fena; doğurcam sanıyorum.
Dkosretas mucizemizibekliyoruzz bende korktum öyle deyince ☺️ Cuma günü tekrar gideceğim bakalım ne diyecek
Merope mucizemizibekliyoruzz Benim doktorum c.tesi gunu muayenemde 1 hafta sehir disinda olacagini ve bu surecte dogum ile alakali bir durum gelisirse acile basvurmami soyledi. Simdi onun gerginligi de var bende :)
mucizemizibekliyoruzz Merope orası öyle. Ama şu değişiklikleri hiç anlayamıyorum doğumla mı ilgili yoksa normal mi acaba
mucizemizibekliyoruzz Dkosretas doğurursun dediler dediler. Bide gelmiyormuş zamanında 🤦♀️ Ondan da korkuyorum. Normal doğum istiyorum çünkü
Eymenikoo Bugün tam 34 haftalık olduk , aynı belirtiler bende de var hatta sancılandım geçen gün iki gece hastanede yattım ciğer geliştirici iğne yapıldı 36 ya kadar durursa çok iyi olur dedi şimdi her an gelicekmiş hissi var korkuyorum 😐 Vajinadaki o iğne batması olayı çok can yakıcı kafası ile baskı yapıyormuş meğer.
mucizemizibekliyoruzz Eymenikoo bende iğne batması olmasına rağmen, bebek içerde toplanmasına karnım sertleşmesine rağmen, hatta iç bacaklarım kasılmasına rağmen nst de kasılma ya da sancı çıkmadı 🤷🏻♀️😄
Esra44 Bende de tüm bu belirtiler var 36+2 yiz bir şeyler bugün midem bulanıyor çok afedersiniz çıkarmıyorum ama bulanıyor öğürüp duruyorum ve nefesim çok daralıyor 🤷🏻♀️
Esra44 mucizemizibekliyoruzz yok bulantım normalde olmuyor da bugün sabah üstü biraz oldu bugün tansiyonumda yüksek çıkıyor birazdan bi gidcem hastane bakalım hayırlısı🤷🏻♀️