Asu23 Yesmkubra benimde 36+4 dün karnım düştü resmen bide dediğin gibi karnımda çok sertleşti salı kontrolüm var ağrım da yok
Sedagnlgl Bende 36haftalıgım benımde göbek düştü herhalde kızlar gobegımın ustu yumuşak çunku ve sertleşıyoruz 🤣 bılemedım ilk gebelık
Yesmkubra Sedagnlgl bende öyleyim ara ara sancılarımıda hissediyorum yatınca geçiyor ama yalancı sancıymış
Doktor Ben de 36+4 ün karnım düştü mü düşmedi mi hiç anlamıyorum ama kasıklarımda 2 gündür ara ara gelen adet ağrısı gibi ağrım oluyor demek ki Bu haftalarda ağrı normal
Yesmkubra Doktor kasıklardaki agrı bebeğin haraketlerinin agrısı önemli olan karnında agrı var mı kuzum
Doktor Yesmkubra yok karnımda ağrı olmuyo😊doğum ağrısını merak ediyorum şuanda baya bazıları adet ağrısı şiddetlisi diye tanımlıyor ya öyle mi daha mı farklı ki
Yesmkubra Doktor bende bilmiyorum ki herkes bana da o ağrı gelirse anlarsın nefesini kesiyor diyorlar 😂 Çok heyecanlı ya
Yesmkubra Kızlar yalancı sancıymış karnımız kasılıp bırakınca hepsi asıl sancı oymuş. Nts de sancı felan çıkmadı benim
Asu23 Yesmkubra canım kusura bakma bi türlü yazamadım yarın sezeryanla alıcaklar plesantada kireçlenme varmış bide hareketleri çok çok azaldı bi haftadır iki gün arayla gittim almamız lazım dediler inşallah yarın kucağımda olur 🙈❤️
Yesmkubra Asu23 Allah analı babalı büyütsün kuzum. Bakalım bizimkiler nezaman gelmek istiyecek ☺️ bebişte sende iyisinizdir umarım 🙏🏻