Patito__ Pamuk evet cnm bna hergun vermiştiler uzunda kullaninca fazla gelmis. Gunluk 400 mcg yeterli tbi sonradn ogrendm.8 senedir buralarda prof oldm :)
ilzannliy dorukkusumunannesi Bu şekilde bir sonuç olması gerekiyor canım. Senin attıkların normal kanda rutin bakılanlar. Şeker yüklemesi yaptırdın mı sen ?
ilzannliy dorukkusumunannesi Veya e nabizda şöyle de sonuç alabilirsin. Bu attıklarım şeker yüklemesi test sonucu ama senin attıkların hep normal kan sonucu .
yagmurgunes dorukkusumunannesi bu eskiden kalmış☺️ sanıyorum tokluk sonucunuz daha çıkmamış doktorunuzla görüşün isterseniz
Htcsnmz03 dorukkusumunannesi canım bu eski 11. Ay zaten bunu normal testler yaparlarken yapıyorlar hep şeker yüklemesi olarak geçmez eğer yaptıracaksan onun sonucunu al bunlar normal ama bir sorun yok
Zln2152 selinsmother merhaba bende bugün şeker yüklemesi yaptırdım sonucuma bakabilir misiniz rica etsem?
selinsmother Zln2152 merhaba şuan sadece açlık kan şekeri sonucunuz çıkmış içtikten sonraki çıkmamış . Açlık kan şekeriniz normal
Zln2152 selinsmother sonuç olarak sadece bunlar görünüyordu çıkmamış demek ki☺️ Teşekkür ederim cevabınız İçin 🌸
Zln2152 selinsmother merhaba canım Sonuç olarak birde böyle bir şey çıkmış glukoz tolerans testi değer 97 diye
Zln2152 selinsmother ayy çok teşekkür ederim ☺️ Şükür yüksek çıkmamış tedirgindim yüksek çıkacak diye 😌