anneoluyorm_ Kızlar tesettürlü bayanlar hangi sitelerden alışveriş yapıyorsunuz . Alışveriş yaptığınız sitelerini yazar mısınız Uygun fiyatlı siteler arıyorum
zehraaaabb anneoluyorm_ Lamelif ve kamil keskin butık var veb sitesi olarak gayet uygun ve güvenilir instagramdada lilamorbutık ve moda konağından yapıtrum ürünleride harıka bu arada
Deletedmom_110 anneoluyorm_ canım Onuk giyim balogiyim giza giyim Furkan giyim zaraca giyim bunlar bizzat hem mağazasından hem sitesinden alışveriş yaptığım mağazalar ürünleri hepsinin de çok kalitelidir Onuk diğerlerine göre biraz pahalı Furkan en uygun olanı🌸
RuyaKuzey2534 anneoluyorm_ Tofişadan almıştım hiç hiç memnun kalmadım. Pazarium hem uygun hemde 3 4 parça aldım memnun kaldım
Aybarsmom_ anneoluyorm_ ben tofisadan çok kez alışveriş yaptım ve hepsi de gayet kaliteli geldi. Fiyat olarak da çok uygun tavsiye ederim
YagmurAnnesi Modaşah giyimden almıştım daha önce fiyatı da orta derece bakabilirsin canım. Bir de Şarışın butik mi ne vardı ordan almadım ama güvenilir bildiğim kadarıyla