• Gebelik
  • Perinatoloji bebek cinsiyetini söyler mi

Merhaba kızlar, devlet hastanesindeki perinatoloji bebek cinsiyetini söyler mi? Gittiğim gün 13+4 olmuş olacak.

Kokerem normal kontrllrinimi perinatoloji yapiyor kuzum riskli gebemsn

Kokerem
      Perinatolojide tabıkı soyluyorlar, unutabılır hatırlatırsın 😉

Evet Makinası Önemli Mesala Ulusta Bir Hastane Var liv Ordaki Sistem Canlı Gibi Gösteriyor Dedi Arkadaşım

nur34_ ikili test için perinatolojiye gitmen lazım dedi kadın doğum. Biz yapmıyoruz perinatoloji yapıyor dedi.

Kokerem perinatolojiye niye gidiyorsun ki bebekte bir sıkıntı yok inşallah benide o bölüme sevk ettiler ama bebekte sıkıntı yoksa biz bakmıyoruz diyorlar

Detaylı ultrason için perinatologa gittim söylemedi hatta sorduğum için azarladı da

Kokerem 2li testleri yaptırmadım birşey diyemem o haftalar konusunda ama detaylı usg perinatoloji yaptı cinsiyeti net olarak söyledi 🥰

Haftan erken söylemeye bilir benim 16.haftada söylemişti detaylı da zaten kesin söylüyorlar

Kokerem peritanolojiden randevu alamıyoruz ama ikili trama için oraya yonlendrdiler gbe polikliniğinden mi.almak gerekiyor ilk randevu sonra onlar oraya mi.yonlendiriyor

umycnr94 kadın doğum doktorunuz size yeşil alan muayenesi açıyor perinatoloji için. Sonrasında randevu alabilirsiniz

Medine05yasar doktor bebekte sıkıntı var gibi bir şey söylemedi. İkili testi biz yapmıyoruz perinatoloji yapıyor yaptırmak isterseniz oradan randevu alın dedi. Bazen böyle söylüyorlar riskli gebeliklerde gidiliyor gibi ben de korkuyorum böyle şeyler duyunca

@Kokerem evet bana perinatoloji söyledi, 13 te ben hiç sormadan kıza benziyor dedi, 18 de kesin kız dedi, ben perinatologa takipliuim

Kokerem bende 13+2 de gittim perinatolojiye özeldi. Kız olarak tahminde bulundu. Cuma günüde kontrolümüz vardı kesin olarak kız dedi 🤗

Kokerem benimde riskli gebelik doktor sevk ettiği halde kabul etmediler beni önce gebe poliniği bakacakmış ondan sonra perinotoloji bakacak ben kendimde gidecem sürekli arıyorum ama bebekte sıkıntı yoksa biz sizi kabul edemiyoruz diyor beni sevk eden doktor bana inanmadı oda aradı onada aynı şeyleri söyledi bende arada kaldım