yagmurefe Grip olmuşum doğuma 3 gün var nasil geçer ne yapayım bilmiyorum ayaklarım tutmuyorum başım gözüm kulaklarım çok kötü evde bı tane daha çocuğum var nasıl çabuk toparlanirim
zeynepnilda12 yagmurefe toz zencefil bal ılık süt ve limon bunları yap ve sürekli iç dibindeki tortusuna kadar boğazını biraz yakabilir ama birebir doktorum söyledi bana gerçekten çok faydalı
RabiaKose yagmurefe zencefil bal karışımı iyi geliyor birde midenizi rahatsız etmiyorsa taze küçük sarımsak yutun bol su için, bende öyleyim çok fena 🥴🥺😬
Plnpars yagmurefe bende grip girdim oksuruk krizi mahvetti.bence 2 yemek kaşığı pekmez 1 çay kaşığı karabiber i yarım su bardağı suda kaynatıp içtim ama pek etki etmedi ameliyat sonrası sezol antibiyotik ile toparlandim
yagmurefe RabiaKose inşallah hemen toparlariz grip olunca doğumla ilgilini bı sorun olmuyor dimi bilginiz varmı ameliyat oluyor ya sezaryan
Huriyemdk yagmurefe merhaba 17 Mart için sezeryan günü aldık anaztezi uzmanı öksürük hastalık olursa mutlaka haber ver demişti siz tam günü gelmeden tekrar bir muane olun anatestexi uzmanı belki birkaç gün erteler
yagmurefe Plnpars sezaryan mi oldunuz normal doğum mu acaba grip olunca bide sezaryana almıyorlar mis bilgin varmı
Plnpars yagmurefe sezeryanla oldum evet 2 hafta erteleniyor mis ama ben 38. Haftada olduğum için erteleme sansi yok dedi anestezi doktoru .öksürük doğumdan sonra bide anestezi balgamı mahvetti.
yagmurefe Plnpars ya bende aynı durumdayim Çarşamba 39 oluyorum ne olacak bakalım o gün sezaryanim var normalde
Plnpars yagmurefe siz doktorunuza yine de söyleyin belki balgam söktürücü falan verir öksürük çok zorluyor ameliyat esnasında da gıcık geldi oksijen maskesi ile destek verdiler yutkundum baya .benim 2 saate yakın sürdü bide ameliyat tupleri de baglattim