Tgbpoyraz Mehtapkz inşallah gününü tamamlarsın canım ❤️ben 36+2de doğum yaptım 2kilo doğdu bebeğim küveze almadılar bi sıkıntımız yoktu inşallah sağlıkla sıhhatle kucapına alırsın yavrunu
Oznr001 Mehtapkz yaaa çok mutlu oldum Allah bebeğini sana bağışlasın canım çok mutlu oldum sabah sabah inşaallah darısı bizimde başımıza
Symanr06 Mehtapkz endişelenme canım bende 36 da doğum yaptım ve gelişim geriliği vardı 2 hafta 2185 gram 44 cm doğdu küveze girmedi
2prensesannesiiii Mehtapkz ayyyy 💓💓💓 maşallah maşallah 🧿 gözün aydın canım çok sevindim allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin normal doğum mu 🥰
Anneolmak93 Hanımlar sabahtan beri sağ kasıgımda agrı bıçak saplanır gibi hiç kesilmiyor 35 haftalık hamileyim dogumum sezaryen olacak ikinci gebeliğm bu durumu yaşayan varmı sadece sağ kasıkta agrı
Meltemm30 Anneolmak93 2 gün önce ben sizin şikayetlerinizin aynısı yaşadım ayağa kalktığım an bıçak saplanır gibi şiddetli ağrı vardı Nts ye girdim ama sancım çıkmadı bebek baskı yapıyor dedi doktorum Şuan daha iyiyim dinlendim uzanır vaziyette sende çok ayakta kalma dikkat et 35+2 yim bende
arastiricianne Esra_57 34 de 2cmdi 36+4 de doğuma gittiğimde 5 cmdi 2 de hst yattım gece 12.28 de doğurdum 🤭
Mehtapkz teachermom8 amin cnm insallh daha oncesnde ciger gelistrci vurulmusmiydunuz acaba en kisa zamanda bebeginize kavusun insallh cnm allahim sifasini versin🤲🤲