Bus1-ra İyi akşamlar , 26. Haftadayım ve şeker yüklemesi için çok kararsızım fikirlerinize ihtiyacım var. Sizce napmalıyım ?
femme Bus1-ra mutlaka yaptır. Şekerin varmi yokmu görürsün ben daha 21 haftaligim şekerim cikiyor diyete başlıyorum suyumda fazla . Doktorlar ne diyorsa ona uymaliyiz
Deletedmom_110 Bus1-ra Benim doktorum kan şekerine bakalım yüksek çıkarsa yükleme yapalım dedi öyle yaptık
ArvenMom Bus1-ra bence yapılmalı şekerim yok diye düşünen insanda bile çıkabiliyo ve farkedilmezse anne karnında bebeğin ölümüne kadar yol açabiliyo
Busepya Hiç düşünmeden yaptır derim. Çünkü kötü bir şey olsa doktorlar zaten yapmaz ve önermezdi. İçerisindeki şeker miktarı ise 1 tabak karpuz kadar. Diğer türlü gizli şeker vs varsa çok zor olur senin için.
Bus1-ra Busepya ya bende yaptırayım diyordum ama doktorum yaptır da demem yaptırmada dedi kararsız kaldım o yüzden
Zeyneparsln Bus1-ra Hiç bir zararı yok tam tersine çok faydası var önlem almak için neden bu kadar çekiniyor bu insanlar anlamıyorum kim ne diyor size
Bus1-ra Zeyneparsln kimsenin bana bişey dediği yok doktorum isteğe bağlı dediği için fikir almak istedim