Merhaba kızlar, bende normal doğumu çok isteyenlerdendim. Fakat geçen sene temmuzda miyom ameliyatı geçirdiğim için bir sezaryen kesigine sahibim hiç doğum yapmamama rağmen. Ve doktorum normal doğum yapamayacağımı söyledi bana. Benim için büyük hüsran oldu çünkü ben sezeryandan daha çok korkuyorum. Ameliyatima belden uyusturma şeklinde başlamışlardı ama ben neşterle keserlerken o bıçağın her hareketini hissettim ve şuan kesiyorsunuz hissediyorum fln derken telaş yaptım sonrasını hatırlamıyorum tabi hemen bayilttilar beni. İyi kide bayiltmislar ameliyatim 40-45dk civarı sürmüş ve miyom içimde sarmal olmuş ve cikartincaya kadar çok zorlanmislar ben bunları duysaydım düşünsenize kızlar. Neyse ameliyat sonrası kendime geldikten sonra çok şiddetli baş ağrısı ile uyanmıştım ve bu ağrı 4gun boyunca devam etmişti hayatımda öyle bi baş ağrısı yaşamadım ki bende migren de vardı bi dönem ve acı eşigim yüksektir benim normalde. Bütün bu yaşadıklarımdan dolayi da sezeryandan korkuyorum mesela o baş ağrısını bi daha asla yaşamak istemiyorum kaldı ki o ağrıyı tekrar yaşarsam bebeğimle nasıl ilgilenecem. Daha 4aylik hamileyim ama daha şimdiden çok stresliyim doğum anı ve sonrası konusunda.