Muwahhide Benimde daha önce 3 düşüğüm oldu . İlk ikisi küçüktü düştü kendiliğinden. Üçüncüsü 9 haftalıktı, aşırı kanamayla düştü kürtaj oldum . Bugünüme hamd olsun inşaallah sağlıkla kucağımıza alırız. 🙏🏻💞
Gzmdnz Bende bugün 4 hfta 5 gunluk oldm yarın kan testi sonucunu alicam merak ediyorum bir yandan içimi ferah tutmaya calisiyorum bu arada gaz siskinlik şikayetim var sizlerde var mı
Gzmdnz Çok halsiz hissediyorum işte gaz da çok rahatsz ediyor gece çok wc te kalktım arada iğne gibi sol kasigimda batmalar oluyor
Se3008 Bizde 5+3 de keseyi gördük. İki hafta sonra gel kalp atışlarını duyarız dedi.biraz daha geç gitmeyi düşünüyorum netleşsin 🙂
Deletedmom421 Kizlar banada yardimci olurmusunuz 4+1 hamileyim arada sanki adet olucakmisim gibi agrim oluyor cok sukur kanamam yok boyle olan varmi 2 gun sonra dr gidicem bu sıkıntı yoktur dimi ?
zehracinar Deletedmom421 Hayır yoktur bi sıkıntı Vücudun ona kendini adapte ettiği için oluyor Benim arkadaşım 7 aylık hamileyken bile adet günlerinde sancı çektiğini söyledi bende onun için doktora gitmiştim doktorum gayet normal bişey dedi
Gzmdnz Deletedmom421 merak etme benim 4 hfta 5 gunluk arada iğne batma gibi oluyor bunlar güzel şeyler olacak